Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai importante superstiţii ale lui Dan Şucu. Ce face înainte de un meci al Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Cele mai importante superstiţii ale lui Dan Şucu. Ce face înainte de un meci al Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Afaceristul Dan Şucu are aproape un an în acţionariatul clubului Rapid Bucureşti.

La Orange Sport, Dan Şucu a făcut retrospectiva lunilor petrecute la Rapid Bucureşti, unde a propus un proiect ambiţios derulat pe mai mulţi ani, pentru performanţă. 

Cele mai importante superstiţii ale lui Dan Şucu. Ce face înainte de un meci al Rapidului | VIDEO EXCLUSIV 

Cu Victor Angelescu şi Dan Şucu în acţionariat, Rapid Bucureşti a reuşit calificarea în premieră în play-off, iar în etapa următoare joacă acasă împotriva Chindiei Târgovişte, sâmbătă, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

  • În clasament, Rapid Bucureşti e pe locul al patrulea, cu 46 de puncte, cu nouă mai puţine decât Farul Constanţa. 

Şucu a dezvăluit, recent, că nu s-a uitat la niciun penalty executat de Rapid. Motivul? Este superstiţios. Omul de afaceri a ”dat din casă”: ”De la bunicul meu am învăţat!”. 

”În ultima vreme am experimentat că îmi bate inima foarte tare când trăiesc momente de genul (n.r. penalty-urile). Te iei după ăştia tineri... şi tu nu mai eşti tânăr ca ei (n.r. râde). Nu mă uit la penalty-uri niciodată. Am avut aşa o superstiţie. Sunt superstiţios, de exemplu, nu mă întorc din drum.

De la bunicul meu am învăţat, mă încalţ cu dreptul de fiecare dată. La fotbal încep să le creeze. Prima dintre ele o rog pe soţia mea să meargă cu mine la meciuri, îmi poartă noroc!”, a declarat Dan Şucu la Orange Sport. 

Dan Şucu a intrat în afaceri în 1993 cu brandul Mobexpert, care este în prezent unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România. Lanţul de magazine are o reţea de 26 de puncte de desfacere, chiar şi în afara ţării, mai exact în Sofia (Bulgaria) şi Belgrad (Serbia).

"Nu mi s-a întâmplat de 20 de ani". Momentul în care Dan Şucu s-a simţit "uşor jignit" chiar de cei din clubul Rapid: "După am înţeles"

Afla mai multe despre: dan sucurapid 

viewscnt
Articole similare