Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj îl pierde pe unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu. O altă echipă din Liga 1 semnează cu el. S-au înţeles asupra salariului

CFR Cluj îl pierde pe unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu. O altă echipă din Liga 1 semnează cu el. S-au înţeles asupra salariului

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se îndepărtează de unul dintre fotbalilştii din Liga 1 pe care Dan Petrescu a pus ochii în acest sezon. UTA Arad s-a înţeles asupra salariului cu brazilianul dorit de "Bursuc" şi un singur detaliu mai e de pus la punct.

Transferul pe care CFR Cluj e aproape să-l rateze, deşi fotbalistul era dorit de Dan Petrescu

Dan Petrescu s-a plâns în mai multe rânduri de soluţiile din atac pe care le are. Acum, Denis Alibec a fost trimis să se pregătească separat, după ce a comis-o în meciul cu Academica Clinceni al CFR-ului, în timp ce Gabriel Debeljuh nu trece prin cea mai bună formă. Doar Billel Omrani a revenit la nivelul dorit de Dan Petrescu. 

"Bursucul" s-a reorientat şi a pus ochii pe brazilianul de la UTA Arad, Roger Junio Rodrigues (25 de ani), încă din urmă cu câteva săptămâni, iar campioana a luat în calcul un transfer al atacantului în iarnă. 

Străinul a confirmat în Liga 1, după ce a fost adus la începutul anului de la Riga, din Letonia, iar CFR Cluj a fost dispusă să ofere 200.000 de euro pentru a-l aduce, sumă care nu a fost tocmai pe placul conducătorilor arădeni.

În tot acest timp, UTA Arad a negociat cu Roger şi se pare că l-a convins să rămână pe "Francisc Neuman". 

Specialarad.ro anunţă că jucătorul şi clubul s-au înţeles pentru prelungirea contractului, inclusiv în privinţa salariului pe care Roger ar urma să-l primească. 

Părţile mai negociază doar asupra unui bonus reprezentat de prima de instalare. 

CFR Cluj şi Dan Petrescu s-au îndepărtat de Roger, care e încântat dacă va continua la UTA Arad: "Totul e posibil. Dacă conducerea clubului a discutat ceva despre contractul meu a făcut-o cu impresarul meu. Până acum eu sunt concentrat doar pe meciuri, pentru că aici trebuie să fim mai buni. Dar, dacă voi mai rămâne aici pentru încă un sezon aş fi fericit, pentru că îmi place oraşul şi suporterii mă respectă. E fantastic, mă simt bine aici”, a spus atacantul brazilian, în cadrul emisiunii „Glasul tribunei".

  • 18 meciuri, 2 goluri şi 1 pasă de gol sunt cifrele atacantului dorit de CFR Cluj în acest sezon. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujroger cfr clujroger transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare