Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj l-a ofertat pe fostul portar al echipei naţionale! Răspunsul primit: ”Va fi bine” | EXCLUSIV

CFR Cluj l-a ofertat pe fostul portar al echipei naţionale! Răspunsul primit: ”Va fi bine” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Rămas liber de contract după despărţirea de Kayserispor, Silviu Lung jr. (33 de ani) este în căutarea unei noi echipe şi a fost ofertat de CFR Cluj. Prin cadrul unei intervenţii telefonice la Orange Sport, Cristi Balaj a dezvăluit ce răspuns a primit campioana.

Plecat din România în 2017, la un an după ce cucerise titlul alături de Astra Giurgiu, Silviu Lung jr. a ajuns la finalul contractului cu Kayserispor şi a aflat că nu i se va oferi o prelungire.

Ajuns la 33 de ani, românul a fost cel mai bun om de pe teren în ultimul meci jucat în Turcia, finala Cupei, pierdută de Kayserispor în prelungiri, cu Lung fiinde desemnat omul meciului.

În urma acelei finale, într-un interviu cu Orange Sport, portarul cu trei apariţii pentru echipa naţională, care s-a retras pentru că nu era folosit, a dezvăluit că şi-ar dori să continue în Turcia.

Totuşi, acesta a primit şi o ofertă atractivă din Superliga, chiar de la campioana CFR Cluj, ofertă confirmată de Cristi Balaj.

Preşedintele clubului ardelean a recunoscut că i-a fost făcută o propunere lui Lung jr., care a rugat trupa din Gruia să mai aştepte pentru a îi afla decizia.

Aflat în negocieri cu alte echipe, acesta o păstrează pe CFR ca o variantă de siguranţă, dar Cristi Balaj a punctat că ardelenii nu stau în venirea sa, ci chiar au alte opţiuni bune.

CFR Cluj l-a ofertat pe fotbalistul retras de la echipa naţională după doar trei apariţii

Noi am promis că aşteptăm să vedem ce va decide, el mai are şi alte discuţii. Avem portar în acest moment pentru că îl avem pe Bălgrădean, Sava, avem variante.

Bălgrădean, care a apărat foarte mult din campionatul trecut, Sava care este într-o creştere imensă de formă şi atunci nu riscăm absolut nimic din acest punct de vedere.

Dacă vom ajunge să ne înţelegem cu Silviu Lung va fi bine, dacă nu, vom trece la pasul numărul doi, pentru că am luat şi varainta de a fi refuzaţi sau varianta ca Silviu Lung să semneze cu un alt club, în condiţii financiare mult mai bune pentru el.

Şi atunci nu avem cum să nu îl înţelegem”, a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: silviu lung jr. 

viewscnt
Articole similare