Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, veste uriaşă pentru încă o victorie răsunătoare cu Slavia Praga. Antrenorul cehilor: ”Este cea mai dificilă perioadă pe care o experimentez”

CFR Cluj, veste uriaşă pentru încă o victorie răsunătoare cu Slavia Praga. Antrenorul cehilor: ”Este cea mai dificilă perioadă pe care o experimentez”
Comentarii

CFR Cluj va reedita meciul cu Slavia Praga, de aceaastă dată în Gruia, şi a primit o şansă nesperată din partea antrenorului formaţiei din Cehia.

CFR Cluj şi Slavia Praga se vor întâlni astăzi, de la ora 19:45, live text pe orangesport.ro, în etapa a patra din grupele Conference League.

În tur, campioana României s-a impus cu scorul de 1-0 şi vrea să repete performanţa şi în Gruia, iar ultimele veşti venite dinspre cehi pot fi un factor în favoarea echipei pregătite de Dan Petrescu.

Antrenorul Slaviei Praga, îngrijorat înainte de duelul cu CFR Cluj

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, a mărturisit că se află în cea mai dificilă perioadă de când o pregăteşte pe formaţia cehă, respectiv 1 ianuarie 2018.

Tehnicianul de 46 de ani a precizat că echipa sa se confruntă cu mai multe probleme, principală fiind cea legată de indisponibilităţile din lot, astfel că şansele CFR-ului de a scoate punct sau puncte cu formaţia cehă sunt în creştere.

"Din punct de vedere al stării de sănătate a jucătorilor este cea mai dificilă perioadă pe care o experimentez la Praga. Accidentările, îmbolnăvirile şi alte probleme sunt numeroase. Nu suntem într-o perioadă deloc bună.

Dar avem un efectiv numeros şi ne-am antrenat ca să facem faţă situaţiilor de criză”, a declarat Jindrich Trpisovsky, la conferinţa de presă.

Pe stadionul celor de la Slavia, Fortuna Arena, va avea loc finala Conference League, pe data de 7 iunie 2023.

Afla mai multe despre: cfr clujconference leagueslavia praga 

viewscnt
Articole similare