Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, ofertă oficială şi negocieri de ULTIMĂ ORĂ: 400.000 € pentru transfer

CFR, ofertă oficială şi negocieri de ULTIMĂ ORĂ: 400.000 € pentru transfer

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a făcut o ofertă oficială şi se află în negocieri pentru transferul lui Andrej Kotnik (27 de ani), un mijlocaş ofensiv din Slovenia.

Oferta oficială făcută de CFR Cluj, de 400.000 de euro, pentru transferul lui Andrej Kotnik a fost dezvăluită de oficialii clubului Koper, din Slovenia. Directorul sportiv al echiepi slovene a dezvăluit că echipa sa se află în negocieri cu CFR Cluj pentru Andrej Kotnik.

CFR, ofertă oficială şi negocieri de ULTIMĂ ORĂ: 400.000 € pentru transfer

Dan Petrescu mai vrea jucători la CFR Cluj şi a ales unul de peste hotare pentru a-l aduce în Gruia. Campioana României negociază şi a făcut o ofertă oficială pentru transferul lui Andrej Kotnic, un mijlocaş ofensiv de 27 de ani de la Koper, care poate evolua pe mai multe posturi în atac.

Potrivit publicaţiei Nogo Mania, CFR Cluj a făcut o ofertă oficială de 400.000 de euro pentru transferul lui Andrej Kotnik, fotbalistul pe care Dan Petrescu îl vrea la campioana României. Ivica Guberac, directorul sportiv al lui Koper, a dezvăluit negocierile dintre CFR Cluj şi Koper pentru Kotnik.

"E adevărat, ne aflăm în negocieri cu românii. Rămâne să vedem cât de serioase sunt intenţiile lor", a confirmat directorul sportiv al celor de la Koper, Ivica Guberac. Ar fi al cincilea jucător pe care CFR Cluj îl transferă în această iarnă, după Andrei Peteleu, Anton Maglica, Ermal Krasniqi şi Bogdan Ţîru.

În 22 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului la Koper, în Slovenia, Andrej Kotnik a marcat 10 goluri, în 1.733 de minute strânse pe teren. Mijlocaşul mai are contract cu actuala sa echipă până în vara lui 2025 şi a mai jucat la Gorica, Crotone, Formentera, Maribor şi Koper.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrej Kotnik în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj oferta andrej kotnikandrej kotnik transfer cfr clujcfr cluj andrej kotnikcfr cluj oferta trasnfer 

viewscnt
Articole similare