Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous nu este de acord cu Gigi Becali: ”Se exprimă în felul său. Are o manieră unică”

Charalambous nu este de acord cu Gigi Becali: ”Se exprimă în felul său. Are o manieră unică”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), l-a contrazis pe Gigi Becali (65 de ani), înaintea meciului cu FC Voluntari.

FCSB conduce clasamentul intern, având trei puncte peste rivalii de la CFR Cluj, iar în această etapă va juca pe teren propriu cu FC Voluntari.

Partida este programată duminică, de la ora 21:00, în runda cu numărul 13 din Superligă şi va fi disponibilă pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Charalambous şi-a contrazis patronul. Gigi Becali, lăsat mască

Înaintea meciului, Elias Charalambous şi-a exprimat opinia cu privire la cele mai recent afirmaţii făcute de Gigi Becali, conform cărora FCSB va câştiga la scor fiecare partidă şi că se va califica în grupele Ligii Campionilor.

Tehnicianul cipriot a ţinut să fie mai temperat decât finanţorul roş-albaştrilor şi a subliniat faptul că sezonul este lung şi orice se poate întâmpla pe parcursul său.

”Patronul iubeşte foarte mult această echipă, se exprimă în felul său, are o manieră unică, este o persoană specială, dar nu e nicio şansă în care noi să câştigăm fiecare meci cu 2-0 sau 3-0.

Campionatul este foarte greu, trebuie să fim concentraţi la toate meciurile. Din punctul meu de vedere, nu putem vedea meciurile în acest fel”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

FCSB are 29 de puncte, în timp ce CFR - 26. Ambele echipe au acelaşi număr de meciuri disputate - 12.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare