Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous, reacţie tranşantă când a fost întrebat dacă are libertate din partea lui Becali: "Altfel nu mai eram aici". Cum a decurs întâlnirea cu patronul FCSB-ului

Charalambous, reacţie tranşantă când a fost întrebat dacă are libertate din partea lui Becali: "Altfel nu mai eram aici". Cum a decurs întâlnirea cu patronul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu Sepsi, iar jurnaliştii prezenţi în sală l-au întrebat inclusiv despre libertatea primită de partea lui Gigi Becali.

"Eu răspund de rezultatele echipei, am această responsabilitate, îmi voi asuma toate deciziile. Dacă n-ar fi fost aşa, nu aş fi fost prezent acum să vorbesc din această postură. Vreau să fie clar din prima zi, iar de acum îmi doresc să vorbesc doar despre fotbal, nu despre altceva.

Cunosc aceste discuţii, şi în Cipru este aceeaşi mentalitate. Pentru că am mai fost înainte în România, ştiu multe lucruri. Se acordă prea multă atenţie acestui subiect, pentru că domnul Becali spune ce gândeşte, iar dacă alţi conducători de club sunt mai rezervaţi, presa nu află multe lucruri.

De când am venit aici, l-am întâlnit o singură dată pe domnul Becali, iar totul a durat zece minute. Doar atât a fost, nu m-a sunat niciodată, nu a venit la antrenamente, îşi lasă antrenorul să-şi facă treaba. Am întâlnit o persoană foarte bună, sunt bucuros că am avut această şansă, este un nume foarte important în România.

Nu cred că este cazul să vorbim de fiecare dată despre acest subiect, sunt aici pentru a vorbi doar despre fotbal" , a declarat Elias Charalambous.

Charalambous, noul antrenor al FCSB-ului

Elias Charalambous s-a născut la 25 septembrie 1980, în Africa de Sud. A început fotbalul în Cipru, la Omonia Nicosia, pentru care a evoluat, la profesionişti, din 1999 până în 2005, când a semnat cu PAOK Salonic. După trei ani în Grecia, Charalambous a revenit la Omonia, pentru care a jucat până în septembrie 2011, când a semnat cu Alki Larnaca.

La începutul lui 2012, fostul fundaş a plecat în Germania, la Karlsruher SC, iar în vara aceluiaşi an a semnat cu FC Vaslui, pentru care a evoluat în 18 meciuri şi a înscris un gol, în sezonul 2012-2013. Au urmat câte şase luni la Doxa Katokopias (Cipru) şi APO Levadiakos (Grecia), iar în august 2014 a semnat cu AEK Larnaca (Cipru), club la care a evoluat până în mai 2017, când s-a retras din activitate.

Charalambous a început activitatea de antrenor încă din momentul retragerii, devenind, pe rând, antrenor secund şi antrenor principal la AEK Larnaca (iulie 2017 - februarie 2020). Le-a mai pregătit, ca antrenor principal, pe Ethnikos Achnas şi Doxa Katokopias, ambele din Cipru.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare