Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous a dezvăluit cum a ajuns la FCSB: "Atunci am aflat de interesul lor". Ce stil de joc preferă şi ce spune despre Pintilii

Charalambous a dezvăluit cum a ajuns la FCSB: "Atunci am aflat de interesul lor". Ce stil de joc preferă şi ce spune despre Pintilii

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous a susţinut prima sa conferinţă de presă în calitatea de antrenor al FCSB-ului. Cipriotul în vârstă de 42 de ani a dezvăluit când a fost contactat prima dată de oficialii vicecampioanei României.

"Vreau să le mulţumesc domnilor Gigi şi MM (n.r. Gigi Becali şi Mihai Stoica) pentru această şansă. În urmă cu trei săptămâni, am aflat de interesul lor pentru mine. Înainte de a aduce un antrenor, cei din conducere întreabă ce antrenor s-ar potrivi pentru echipă. S-a ajuns la mine, de aceea sunt aici.

Eu îmi doresc de la jucătorii mei să avem posesia, să avem o tranziţie rapidă, după ce pierdem mingea, vreau să fim o echipă care domină şi care controleză meciurile.

E un băiat grozav (n.r Mihai Pintilii). Am întâlnit o echipă foarte bună, cu o atmosferă bună, avem condiţii foarte bune. Sunt convins că-mi voi pune în practică ideile cu succes. Îmi place să muncesc cu staff-ul.

Îmi place să ştiu totul. Am văzut multe meciuri. Lupta pentru titlu este strânsă. Am văzut câteva meciuri. Toată lumea trebuie să improvizeze" , a declarat Elias Charalambous.

Charalambous, noul antrenor al FCSB-ului

Elias Charalambous s-a născut la 25 septembrie 1980, în Africa de Sud. A început fotbalul în Cipru, la Omonia Nicosia, pentru care a evoluat, la profesionişti, din 1999 până în 2005, când a semnat cu PAOK Salonic. După trei ani în Grecia, Charalambous a revenit la Omonia, pentru care a jucat până în septembrie 2011, când a semnat cu Alki Larnaca.

La începutul lui 2012, fostul fundaş a plecat în Germania, la Karlsruher SC, iar în vara aceluiaşi an a semnat cu FC Vaslui, pentru care a evoluat în 18 meciuri şi a înscris un gol, în sezonul 2012-2013. Au urmat câte şase luni la Doxa Katokopias (Cipru) şi APO Levadiakos (Grecia), iar în august 2014 a semnat cu AEK Larnaca (Cipru), club la care a evoluat până în mai 2017, când s-a retras din activitate.

Charalambous a început activitatea de antrenor încă din momentul retragerii, devenind, pe rând, antrenor secund şi antrenor principal la AEK Larnaca (iulie 2017 - februarie 2020). Le-a mai pregătit, ca antrenor principal, pe Ethnikos Achnas şi Doxa Katokopias, ambele din Cipru.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare