You are here:

Chelsea, o nouă afacere de peste 100 de milioane de euro. Londonezii, gata să spargă din nou banca după eşecul zdrobitor cu Newcastle

Chelsea, o nouă afacere de peste 100 de milioane de euro. Londonezii, gata să spargă din nou banca după eşecul zdrobitor cu Newcastle

Chelsea

Comentarii

Chelsea are un sezon dificil în Premier League şi este pregătită să spargă din nou banca pe piaţa transferurilor.

Chelsea vrea să-l achiziţioneze pe Osimhen. Transferul, cel puţin 100 de milioane de euro

Chelsea şi-a identificat următoarea ţintă prioritară în atac: Victor Osimhen, în vârstă de 24 de ani, care joacă la Napoli, scriu cei de la Daily Telegraph.

În cea mai recentă etapă din Premier League, Chelsea a fost zdrobită de Newcastle, scor 1-4, şi ocupă un modest loc 10, cu 16 puncte.

În ciuda faptului că a cheltuit 460 de milioane de euro vara trecută şi are o echipă suprasolicitată, Mauricio Pochettino doreşte să adauge ceva greutate la opţiunile sale de atac şi l-a plasat pe atacantul nigerian în fruntea listei sale de dorinţe.

O figură cheie în titlul de campion al Italiei cucerit de Napoli în sezonul trecut (31 de goluri în 39 de meciuri), Victor Osimhen a avut un început de sezon dificill.

Pe lângă discuţiile complicate privind prelungirea contractului său, care în prezent este valabil până în 2025, jucătorul a ameninţat că va da clubul în judecată, după ce în septembrie pe contul de TikTok a apărut un videoclip în care era batjocorit.

Un eventual transfer al atacantului nigerian ar valora cel puţin 100 de milioane de euro.

Osimhen a revenit în teren duminică, la meciul cu Atalanta Bergamo (2-1), după ce a lipsit de la precedentele şase partide ale echipei sale din cauza unei accidentări la picior.

Afla mai multe despre: chelseapremier leaguenapoliserie avictor osimhen 

viewscnt
Articole similare