Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cicâldău, lovitura carierei! Fosta finalistă din Liga Campionilor plăteşte 10 milioane de euro şi îl aduce la club

Cicâldău, lovitura carierei! Fosta finalistă din Liga Campionilor plăteşte 10 milioane de euro şi îl aduce la clubgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Alex Cicâldău este aproape de despărţirea de Galatasaray, după doar un sezon petrecut în Turcia.

În vara lui 2021, Alex Cicâldău a fost achiziţionat de Galatasaray, în schimbul sumei de aproximativ 6,5 milioane de euro.

Fotbalistul crescut de Viitorul i-a impresionat pe başkanii Galatei, în special pe Fatih Terim, iar Olimpiu Moruţan a fost şi el adus la club, pentru a ajuta cu integrarea.

Actuala stagiune a fost una complet dezastruoasă pentru Galatasaray, care se află mai aproape de retrogradare decât de cupele europene.

Fatih Terim a fost demis, iar ”tricolorii” nu au mai beneficiat de aceeaşi susţinere din partea noului antrenor, Domenec Torrent.

Moruţan a fost ”retrogradat” pe bancă aproape definitv, în timp ce prestaţiile lui Cicâldău au scăzut drastic, chiar dacă a reuşit să ţină relativ de locul său de titular.

În urmă cu o săptămână, presa din Italia anunţa că Sampdoria a făcut o ofertă de 10 milioane de euro pentru Alex Cicâldău.

Alex Cicâldău, lovitura carierei

Acum, presa din Turcia a anunţat de asemenea interesul Sampdoriei pentru român, care ar putea pleca de la Galata după doar un an.

Un club cu o istorie interesantă, Sampdoria a reuşit să câştige Serie A o singură dată, în 1991, şi Coppa Italia de patru ori.

Imediat după câştigarea campionatului, la prima prezenţă în Liga Campionilor, pe atunci numită Cupa Campionilor, formaţia italiană a reuşit să prindă finala competiţiei, dar a fost răpusă de Barcelona, scor 1-0, în prelungiri.

Sampdoria avea deja un trofeu european în palmares, Cupa Cupelor, obţinută în 1990, la doi ani înaintea eşecului cu Barca.

De la perioada sa de glorie de la finalul anilor 80' spre începutul anilor 90', Sampdoria a trecut prin clipe tumultoase şi chiar retrogradări, dar este o echipă veritabilă de mijlocul clasamentului în Serie A acum.

Transferul la formaţia lui Marco Giampaolo ar putea reprezenta lovitura carierei pentru Cicâldău, Serie A fiind o pantă de lansare senzaţională pentru fotbaliştii români.

Răzvan Marin, Ionuţ Radu, Ciprian Tătăruşanu şi Ştefan Radu au avut parte de sezoane de senzaţie în Italia în ultimii 10 ani, astfel că Cicâldău ar putea deveni următorul român care face impresie în Serie A.

Afla mai multe despre: alex cicâldău 

viewscnt
Articole similare