You are here:

Cine îşi face bagajele la iarnă?! Becali a răspuns sincer după derby-ul cu Rapid

Cine îşi face bagajele la iarnă?! Becali a răspuns sincer după derby-ul cu Rapid

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat în această dimineaţă, la Palat, că nu vrea să scape de niciun jucător la iarnă!

Becali, despre posibilele plecări de la FCSB: ”Nu e niciun jucător de care vreau să scap”

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a 14-a din Superligă.

Patronul Gigi Becali a fost întrebat despre plecările din iarnă. Mulţumit de actualul lot, Becali a declarat că nu vrea să aducă întăriri serioase.

”Nu, că avem nevoie de jucători. Probabil să mai vină ceva în iarnă, dar, de plecat, ce să plece? Din toţi jucătorii care sunt la ora asta, chiar şi la echipa a doua, nu e niciunul de care să spun că vreau să scap. Acum îi testăm. 

Acum, de exemplu, va juca Baeten. Să îl vedem şi pe el, a intrat bine, a jucat bine, a dat gol, ne-am calificat, mulţumim, dar după aia, cam moale, acum să îl vedem. Are şi el posibilitatea să demonstreze. 

Dar nu e niciun jucător de care să spun că vreau să scap de el. Cred că ne mai trebuie un atacant şi probabil un fundaş central. Dar avem 4, deci doar un atacant cred că ne-ar mai trebui. La închidere va reveni Lixandru. Acum vom schimba echipa, avem lot, de asta spun că nu e niciunul de care să vreau să scap”, a explicat luni patronul lui FCSB.

 S-a încheiat 0-0 derby-ul de ieri, FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Acuzat că are haine ”fake”, Marius Şumudică a dezvăluit de unde îşi face ţinutele: ”Am şi eu o prestanţă!”

Afla mai multe despre: becalifcsbplecare iarnă fcsb 

viewscnt
Articole similare