You are here:

Gigi Becali a dat-o la pace cu Şumudică: ”A gândit-o foarte bine. Hai să ne mulţumim, e un punct în plus”

Gigi Becali a dat-o la pace cu Şumudică: ”A gândit-o foarte bine. Hai să ne mulţumim, e un punct în plus”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a tras concluziile după duelul încheiat la egalitate între FCSB şi Rapid. Patronul roş-albaştrilor a fost mulţumit de faptul că echipa sa a scos un punct.

Gigi Becali, prima reacţie de la palat după FCSB - Rapid 0-0: ”E un punct în plus. S-a simţit mult absenţa lui Bîrligea”

FCSB şi Rapid au remizat, scor 0-0, într-un meci din etapa a 14-a din Superliga României.

La o zi distanţă, Gigi Becali a avut obişnuita-i conferinţă de presă de la reşedinţa sa şi a vorbit despre derby-ul care s-a disputat pe Arena Naţionalpă.

Patronul campioanei României a subliniat, evident, jucătorii care l-au dezamăgit, dar şi pe cei care l-au impresionat în duelul cu Rapid.

”Nu sunt nemulţumit pentru că, dacă joacă echipa, nu ai de ce să fii nemulţumit. S-a jucat numai într-o parte, mingea numai la noi, cum mă aşteptam. Numai că vezi, dacă nu ai un atacant, se întâmplă ce s-a întâmplat.

S-a simţit mult absenţa lui Bîrligea. L-am băgat pe Popa, nu prea e, nu e ce am crezut eu. Şi atunci asta e situaţia. Până la urmă hai să ne mulţumim, e un punct în plus. Rapid rămâne la distanţa aia. Într-un fel e bine. Echipa a jucat, un punct am luat.

Eu mă aşteptam să văd goluri, dar asta e situaţia, nu a vrut să intre. Eu ştiam că ei nu aveau ce face, jocul i-a dus acolo şi valoarea echipei. Şumudică a gândit-o foarte bine, ştia că nu poate şi a gândit-o foarte bine. Puteau să marcheze şi ei un gol.

Poate Octavian Popescu (n.r. pe cine a remarcat), pănă a fost schimbat. Şi mi-a plăcut foarte mult David Miculescu, s-a bătut, s-a luptat”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

În urma acestui rezultat, FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: fcsbfcsb rapidsuperligagigi becali 

viewscnt
Articole similare