adplus-dvertising
You are here:

Cine sunt persoanele la care poate ajunge FCSB dacă Gigi Becali renunţă. Dumitru Dragomir le-a descris: "Sunt inteligente" | EXCLUSIV

Cine sunt persoanele la care poate ajunge FCSB dacă Gigi Becali renunţă. Dumitru Dragomir le-a descris: "Sunt inteligente" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat, în momentele în care a fost dezamăgit de echipa de fotbal, că e dispus să renunţe la clubul la care a început să investească în urmă cu aproape două decenii. Dumitru Dragomir susţine că are pe mâna cui să lase FCSB, dacă se va retrage.

Persoanele la care ar putea ajunge FCSB dacă Gigi Becali se retrage

În ultimii ani, FCSB-ului i-au lipsit titlurile din Liga 1 şi banii veniţi de la UEFA, de pe urma meciurilor europene, dar a compensat cu încasările din transferurile în străinătate. În condiţiile date, Gigi Becali a susţinut, când a fost dezamăgit, că e dispus să predea clubul. 

Tatonări au existat cu Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB, care a afirmat că aduce o ofertă prin care un alt finanţator să preia clubul din Berceni. Acea mutare nu s-a mai realizat. 

Totuşi, afaceristul a anunţat schimbări în viaţa sa şi că e pregătit să ia o altă cale, în următorii ani. Gigi Becali investeşte într-o altă ţară şi a construit o biserică la care ar plănui să se retragă. El îşi doreşte linişte şi să se ocupe pe partea spirituală şi a spus că va păstra doar afacerile esenţiale. 

Astfel, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost întrebat pe mâinile cui ar putea ajunge FCSB. Cel care a condus fotbalul românesc crede că FCSB ar putea rămâne în familia Becali, întrucât fiicele finanţatorului sau ginerele său ar putea duce echipa mai departe. 

"Orice e posibil în viitor, pe numele lor (n.r. - Cristina, Alexandra şi Teodora), pe numele ginerelui (n.r. - Mihai Mincu). Eu le ştiu pe fetele lui Gigi. Sunt foarte frumoase şi inteligente. Una dintre ele e deja implicată în afaceri imobiliare, construieşte chiar acolo, lângă mine, şi face lucuri de calitate.

Nu îmi fac griji pentru Gigi, în privinţa membrilor de familie care peste ani vor prelua afacerile lui. Gigi are atâţia bani, nu e cazul să apeleze la nimeni", a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport. 

Fiicele latifundiarului sunt implicate în domeniul imobiliar prin firma Becali. Alexandra şi Teoroda Becali au în desfăşurare construcţia unui complex de locuinţe. 

În Liga 1, FCSB se află pe locul secund, cu 47 de puncte, la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj şi la aceeaşi distanţă de locul al treilea, pe care se află FC Voluntari. 

Descumpănit după ce a văzut "groapa" dintre CFR Cluj şi FCSB, Gigi Becali a anunţat că nu mai face transferuri şi că va reduce cheltuielile echipei. 

O proprietată importantă a lui Gigi Becali a fost trecută pe numele fiicelor sale

Întrucât au ajuns la maturitate, Gigi Becali a început să pună bunuri pe numele fiicelor sale. În urmă cu câteva săptămâni, finanţatorul FCSB a anunţat să a trecut palatul din mijlocul Bucureştiului pe numele fetelor

Clădirea aflată în Aleea Alexandru, numărul 1, este una dintre cele mai celebre din Bucureşti. La notorietatea ei a contribuit şi omul de afaceri, care o deţine din 2006 şi care aici discută toate afacerile.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

viewscnt
Articole similare