Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica, sincer înainte de finalul sezonului din Liga 1: "Nu l-am felicitat, e antrenor mare, dar are stilul ăsta..."

Ciprian Marica, sincer înainte de finalul sezonului din Liga 1: "Nu l-am felicitat, e antrenor mare, dar are stilul ăsta..."

FCSB

Comentarii

Acţionarul Farului Constanţa, Ciprian Marica, a comentat evenimentele din jurul meciului FCSB - CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Ciprian Marica, despre Dan Petrescu şi FCSB - CFR Cluj

Ciprian Marica aşteaptă, precum celelalte echipe din Liga 1, implementarea VAR din sezonul următor în fotbalul românesc. El a evidenţiat că titlul a fost influenţat de deciziile de arbitraj şi a vorbit despre Dan Petrescu, cel care a cucerit încă un titlu cu CFR Cluj. 

"E trist ca acest campionat să fie decis de două greşeli de arbitraj. Nimeni nu a fost prea supărat că nu avem VAR în liga 1. Lasă că o să avem de la anul o campioană care a fost decisă de greşeli de arbitraj. 

Nu l-am felicitat, nu am o relaţie cu Dan Petrescu, nu am numărul lui să pot să-l felicit, dar l-am felicitat pe Cristi Balaj. Dan Petrescu e antrenor, că are el stilul ăsta că se vaită, dar e antrenor. Antrenor mare. Pentru Liga 1 e antrenor cu care te baţi la campionat", a declarat Ciprian Marica. 

Duminică, de la 21:30, FCSB o primeşte la Buzău pe CFR Cluj, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în "finala" campionatului care nu a mai avut loc, după ce ardelenii au câştigat titlul în urma meciului cu Universitatea Craiova. 

"Ultimul meci de campionat pentu FCSB e un meci de orgoliu şi aş vrea s-o văd pe FCSB jucând aşa cum trebuie s-o facă cu jucători care au ajuns la maturitate", a mai spus fostul atacant al naţionalei, Ciprian Marica. 

Afla mai multe despre: ciprian maricadan petrescu 

viewscnt
Articole similare