Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coechipierii îi iau apărarea lui Ştefan Dobre după ce a fost făcut praf de Ionuţ Chirilă: ”E un copil”

Coechipierii îi iau apărarea lui Ştefan Dobre după ce a fost făcut praf de Ionuţ Chirilă: ”E un copil”

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Cliceni a fost răpusă cu uşurinţă de UTA, acasă, scor 0-3, în a 13-a etapă a Ligii 1.

Sezonul regulat se află aproape la jumătate, iar Academica Clinceni încă nu a reuşit să obţină o victorie. După 13 meciuri, ilfovenii au reuşit să însumeze doar trei puncte, pierzând deja 10 meciuri. Ilie Poenaru a fost înlocuit cu Ionuţ Chirilă, însă rezultatele nu s-au îmbunătăţit, ba chiar au rămas, mai mult sau mai puţin, aceleaşi.

Una dintre revelaţiile sezonului trecut pare victimă sigură în lupta cu retrogradarea, iar noul tehnician ar putea fi un mare factor în asta. Adus să îndrepte corabia, Chirilă este aproape de a pierde vestiarul, după ce l-a făcut praf şi l-a înlocuit la pauză pe Dobre pentru greşelile făcute în faţa UTA-ei.

Andrei Ureche, coechipierul şi rivalul pe post al lui Dobre, i-a luat apărarea portarului după meciul în faţa arădenilor. Ureche a amintit că goalkeeper-ul Academicii este tânăr şi că oricine poate face geşeli.

Coechipierii îi iau apărarea lui Ştefan Dobre după ce a fost făcut praf de Ionuţ Chirilă

Dacă tot m-a băgat, trebuie să-mi fac datoria. Şi dacă mă trezesc la 12 noaptea din pat, trebuie să-mi fac datoria. Dacă mă pune în poartă, trebuie să apăr. Asta e meseria mea, într-un fel mă bucur că am reuşit să nu iau gol şi a rămas rezultatul pe care eu nu am putut să-l schimb cu nimic.

(n.r. Dobre) E un copil, cum sunt şi eu, nu suntem jucători de experienţă. Nu e prima, nici ultima, oricui i se poate întâmpla, a fost un moment nefericit, ne propuneam să-i batem pe cei de la UTA. Şi mie mi se putea întâmpla şi puteam fi în locul lui în orice moment.

Suntem presaţi de timp, de meciurile care vin, de rezultate în primul rând. Nu reuşim să câştigăm şi asta e un lucru inexplicabil, nu îmi explic cum nu putem să facem puncte, o echipă cum am fost anul trecut, care în multe meciuri intram cu prima şansă. Anul ăsta s-a întâmplat, e un dezastru. Încercăm să facem imposibilul, să ne salvăm, ca ăsta e principalul obiectiv”, a declarat Andrei Ureche.

Afla mai multe despre: ionuţ chirilăştefan dobreacademica clinceniandrei urecheclinceni uta 

viewscnt
Articole similare