Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul din Liga 1 care a fost dorit insistent de Becali în vară: ”A fost o ofertă de la FCSB, dar a fost refuzată”

Starul din Liga 1 care a fost dorit insistent de Becali în vară: ”A fost o ofertă de la FCSB, dar a fost refuzată”

FCSB

Comentarii

În ultimii ani, Gigi Becali a făcut un obiecei din a aduce cei mai promiţători tineri din ţară la FCSB, însă unul dintre aceştia i-a scăpat printre degete în vară latifundiarului.

David Miculescu a fost una dintre revelaţiile Ligii 1 în actuala stagiune. Deşi se ştia despre calitatea şi talentul său de mai mult timp, fotbalistul UTA-ei a explodat în noul sezon şi a contribuit serios în atacul arădenilor cu multe goluri importante. Până acum, în 12 meciuri jucate în Liga 1, Miculescu a marcat de cinci ori.

Un jucător similiar cu Dennis Man, care s-a dezvoltat tot la UTA. tânărul atacant din lotul lui Laszlo Balint a fost la un pas de a pleca de la echipă în vară. Fotbalistul a fost dorit de Becali, însă oferta făcută de clubul roş-albastru nu a fost pe placul arădenilor.

Bogdan Apostu a dezvăluit că propunerea a fost refuzată direct de club, nu de jucător, iar că alt fotbalist al UTA-ei este cel ce atrage cel mai mult interes acum. Impresarul a afirmat că Roger are o ofertă clară la momentul actual, iar că formaţia arădeană va fi nevoită să ia o decizie în privinţa mijlocaşului brazilian cât mai repede.

Starul din Liga 1 care a fost dorit insistent de Becali în vară

Tot ce s-a întâmplat din vară a demonstrat faptul că UTA poate să fie o pretendentă serioasă la locurile de play-off. UTA arată ca o echipă solidă, o echipă greu de învins, indiferent de adversar.

Există o ofertă concretă pentru Roger în momentul acesta, dar nu... decizia nu-mi aparţine mie, aparţine celor din conducerea clubului, dânşii sunt cei care decid dacă îl vor lăsa sa plece sau nu.

(n.r. pentru  Miculescu) A fost ofertă de la FCSB, dar a fost refuzată, din raţionamente financiare. UTA nu-l va lăsa pe un milion de euro, ştiu sigur. UTA în momentul ăsta îşi creează anvergura necesară să vândă direct în străinătate”, a declarat Bogdan Apostu.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalidavid miculescubogdan apostuuta arad 

viewscnt
Articole similare