Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul preşedinte al CFR-ului îi ia apărarea ”preferatului” lui Dan Petrescu: ”Trage echipa şi jucătorii după el” | EXCLUSIV

Viitorul preşedinte al CFR-ului îi ia apărarea ”preferatului” lui Dan Petrescu: ”Trage echipa şi jucătorii după el” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj, viitorul preşedinte al lui CFR Cluj, a dezvîluit o discuţie pe care a avut-o cu Dan Petrescu în legătură cu Emmanuel Culio.

Deşi se află mai aproape de 40 de ani decât de 35, vârsta sa înaintată nu l-a oprit pe Dan Petrescu din a îl readuce pe Culio la club pentru o a treia dată. Argentianul de abia trecuse prin ceva probleme personale grave, însă a revenit în România la cererea tehnicianului.

La 38 de ani, Culio a fost reintrodus direct în primul 11 al ardelenilor, iar prestaţiile sale au fost criticate dur în lumea fotbalului românesc. De cele mai multe ori, argentinianul de abia alerga şi nu putea influenţa partidele în vreun mod decisiv.

După ce Petrescu a fost nevoit să îl apare în urma aproape fiecărui meci jucat, Cristi Balaj a sărit şi el în apărarea mijocaşului central. Viitorul preşedinte al CFR-ului a dezvăuit că argentinianul este un lider printre coechipieri şi că problemele din primele partida au venit din cauza lipsei pregătirii, nu din cauza vârstei.

Viitorul preşedinte al CFR-ului îi ia apărarea ”preferatului” lui Dan Petrescu

"E o echipă care are nevoie de întăriri, pentru a reveni ce a fost. Dan Petrescu a scos maximum din ce a putut obţine. La o echipă, jucătorii trebuie să îi iei pentru ce pot în acest moment, nu pentru ce au fost. Nu, nu e despre Culio.

Am vorbit cu Dan Petrescu despre Culio, care a venit dintr-o lipsă de formă, din cauza unei pregătiri. După ce s-a pregătit, e un model, trage echipa şi jucătorii după el în joc. Ajută ca atitudine şi chiar am rămas plăcut surprins.

Regăsesc descrierea lui Dan Petrescu despre Culio şi se potriveşte exact.  CFR stă bine defensiv, ca în alte perioade, primeşte puţine goluri. Temelia e făcută corect, doar că atunci când începe construcţia, pase, construcţia, învăluiri, aici, oarecum, CFR suferă.

Nu e nimeni impacientat. La CFR nu sunt probleme cu banii. Nu cunosc detalii financiare, dar nu sunt probleme”, a declarat Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujcristi balajemmanuel culiodan petrescu 

viewscnt
Articole similare