Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra îşi pregăteşte revenirea. Unde visează să antreneze fostul selecţioner al României

Cosmin Contra îşi pregăteşte revenirea. Unde visează să antreneze fostul selecţioner al României

Stranieri

Comentarii

Antrenorul român Cosmin Contra (48 de ani) şi-ar dori să plece din Arabia Saudită şi să revină pe tărâm european.

Cosmin Contra o antrenează în prezent pe Damac, în Arabia Saudită, acolo unde îl are sub comandă şi pe Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României.

Dar tehnicianul român visează să revină în Europa. Nu campionatul din România ar fi dorinţa sa, ci în Spania, ţară în care şi-a făcut un nume atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

După ce a îmbrăcat tricoul de joc al celor de la Alaves, Atletico Madrid şi Getage, Contra a trecut şi la conducerea băncii tehnice. 

Contra: ”Merit încă o şansă. M-aş descurca la orice echipă”

Echipele din Spania pe care le-a antrenat au fost Getafe şi Alcorcon. Prima dintre ele ar fi visul de revenire al antrenorului român.

În prezent, Getafe este pregătită de Pepe Bordalas şi ocupă locul 8 în La Liga, cu 26 de puncte acumulate în 19 etape.

Mai mult, Cosmin Contra consideră că ar putea face faţă ”la orice echipă din Spania”.

”Este foarte dificil să te întorci în circuit, sunt mulţi antrenori şi puţine echipe. Cred că pentru ce am făcut la Getafe, în condiţiile de atunci, merit încă o şansă. Tot ce pot este să sper că într-o zi voi avea oportunitatea de a demonstra că merit. 

Când am ajuns la Getafe, aşteptările erau foarte mici. Nu trebuie să mă promovez singur, rezultatele sunt acolo, vorbesc pentru mine. Îmi cunosc potenţialul şi ştiu că m-aş descurca la orice echipă din Spania”, a declarat Contra, potrivit Relevo.

Cosmin Contra o pregăteşte pe Damac din luna martie a anului trecut. Pe Getafe a antrenat-o în perioada 11 martie 2014 - 5 ianuarie 2015.

Afla mai multe despre: cosmin contrala ligagetafe 

viewscnt
Articole similare