Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, victorie în faţa lui Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită. Stanciu a marcat pentru Damac

Cosmin Contra, victorie în faţa lui Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită. Stanciu a marcat pentru Damac

Stranieri

Comentarii

Damac s-a impus cu scorul de 3-0 împotriva lui Al Taee într-un meci al etapei a 18-a din campionatul Arabiei Saudite.

Prima repriză a meciului disputat pe terenul echipei antrenate de Cosmin Contra, Damac, a fost fără goluri.

În a doua repriză, băieţii lui Contra s-au dezlănţuit. Fundaşul Farouk Chafai a reuşit o dublă, cu goluri în minutele 57 şi 85. A doua reuşită a algerianului a fost din pasa lui Nicolae Stanciu.

Stanciu nu s-a mulţumit cu un assist şi a reuşit să înscrie în minutul 11 de prelungiri, din pasa lui Al Zain. Nicolae Stanciu a fost numit omul meciului. 8.6 a fost nota primită de Stanciu, conform sofascore.ro

La Al Taee au fost titulari Andrei Cordea şi Marko Dugandzic. Cordea a bifat toate minutele în timp ce fostul atacant croat de la Rapid a fost schimbat în minutul 79.

Damac, cinci victorii la rând

Damac a urcat pe locul cinci în Arabia Saudită. Echipa lui Cosmin Contra a ajuns la a cincea victorie consecutivă în campionat.

Al Taee este doar pe locul 13 în clasament, cu 17 puncte. Trei înfrângeri consecutive sunt ultimele rezultate ale echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, în campionat.

De la venirea în Arabia Saudită, la Damac, Nicolae Stanciu a jucat de 14 ori în toate competiţiile. Românul a marcat de două ori în campionat şi de două ori în cupă şi a oferit patru pase decisive în campionatul Arabiei Saudite.

Înainte de partida cu Al Taee, Damac s-a impus cu scorul de 3-1 împotriva echipei la care joacă francezul Karim Benzema, Al-Ittihad.

Afla mai multe despre: nicolae stanciucosmin contradamaclaurentiu reghecampfandrei cordea 

viewscnt
Articole similare