Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza etapei în Arabia Saudită! Cosmin Contra şi Nicolae Stanciu, succes pe teren propriu cu echipa lui Karim Benzema

Surpriza etapei în Arabia Saudită! Cosmin Contra şi Nicolae Stanciu, succes pe teren propriu cu echipa lui Karim Benzema

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu (30 de ani) a fost titular în victoria lui Damac cu scorul de 3-1 împotriva celor de la Al Ittihad, într-un meci al etapei a 16-a a campionatului Arabiei Saudite.

Stanciu nu a contribuit decisiv la reuşitele coechipierilor săi dar a avut o prestaţie bună la mijlocul terenului, pentru Damac.

Echipa antrenată de Cosmin Contra a produs surpriza etapei pe teren propriu, împotriva unei echipe care a transferat pe bani mulţi în această vară.

Al Ittihad, echipa antrenată la începutul sezonului de portughezul Nuno Espirito Santo a investit aproximativ 120 de milioane de euro în transferuri în această vară.

Din această sumă sunt excluşi Karim Benzema şi N'Golo Kante, jucători care au semnat pe liber, cu formaţia din Arabia Saudită.

Fostul jucător al celor de la Tottenham Hotspur, Georges N'Koudou, a reuşit o dublă în prima repriză. Golurile sale au venit în minutele 12 şi 45+7.

Golgheterul oaspeţilor din sezonul trecut, marocanul Abderrazak Hamdallah a marcat din penalty în minutul 45+3.

Autogolul portarului brazilian al celor de la Al Ittihad, Marcelo Grohe a fost ultimul gol al partidei, venit chiar în debutul actului secund, în minutul 46. Nicolae Stanciu a bifat toate cele 90 de minute pe teren pentru echipa sa, Damac.

Contra şi Stanciu, pe patru în Arabia Saudită

Damac este pe locul şase în Arabia Saudită, cu 24 de puncte după 16 etape. După succesul cu Al-Ittihad, Damac s-a apropiat la doar patru puncte în spatele echipei din Jeddah.

Cosmin Contra este antrenorul celor de la FC Damac din luna martie a acestui an, acesta l-a convins pe Nicolae Stanciu să semneze în vară, cu echipa din oraşul Khamis Mushait.

Afla mai multe despre: nicolae stanciucosmin contraarabia sauditadamacal ittihadkarim benzema 

viewscnt
Articole similare