Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt în discuţii". Marius Croitoru revine şi pregăteşte instalarea ca la carte: "Îl tot invocă domnul Burchel" | EXCLUSIV

"Sunt în discuţii". Marius Croitoru revine şi pregăteşte instalarea ca la carte: "Îl tot invocă domnul Burchel" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru (43 de ani) este liber de contract din august. El a avut de suferit din cauza lipsei licenţei Pro şi a carnetului de antrenor, însă a recunoscut că este în discuţii pentru a reveni. Mai mult, în lunile următoare va fi deţinător de carnet de antrenor.

Încă o şansă pentru Marius Croitoru! Discută pentru a reveni pe bancă, iar în curând va avea şi carnetul de antrenor

Marius Croitoru a ajuns cu FC Botoşani în play-off şi a terminat pe 4 sezonul 2019-2020, iar cu echipa a fost în premieră şi în preliminariile Europa League. Totuşi, înăsprirea măsurilor luate de Şcoala Federală de Antrenori a însemnat şi picajul pentru antrenor, care n-a convins la FCU Craiova 1948, FC Argeş şi nici la revenirea la FC Botoşani. 

El a plecat a doua oară, în august, de la echipa din Moldova, cu promisiunea lui Valeriu Iftime că va avea uşa deschisă. 

Pentru Orange Sport, Marius Croitoru a dezvăluit că s-au derulat discuţii pentru a începe o nouă aventură ca antrenor, fără a dezvălui clubul, iar în martie va avea şi carnetul de antrenor, care îi va face viaţa mai uşoară. 

"(n.r. dacă a avut oferte) Sunt în discuţii, numai că am început licenţa Pro, în martie îmi iau şi carnetul de antrenor pe care îl tot invocă domnul Burchel (n.r. - şeful Şcolii Federale de Antrenori). Cam atât momentan. Cine are licenţa Pro poate fi principal la orice echipă. Eu nu am avut niciodată licenţa Pro şi din cauza aceasta există diferenţă.

Pentru că nu s-au făcut cursurile pentru licenţă, s-au făcut abia anul acesta. Eu sunt posesor de licenţa A de trei ani, iar timp de trei ani de zile nu s-a făcut niciun curs de licenţă Pro la şcoala din Moldova. Abia acum în noiembrie s-a făcut primul modul după trei ani de zile, în care am intrat şi eu. Dacă se făcea mai repede, cu siguranţă, eram înscris mai repede, dar aşa a fost să fie", a declarat Marius Croitoru, pentru Orangesport.ro

  • În timpul meciurilor, deţinătorul carnetului de antrenor poate da indicaţii şi se poate ridica de pe bancă. 
  • Fără carnetul de antrenor, o persoană nu poate fi angajată ca antrenor, iar FRF poate dicta amenzi şi chiar suspendări. 

Ce spune Marius Croitoru despre antrenorii străini sosiţi în Superliga

Şapte antrenori străini sunt în Superliga în acest moment, aspect comentat inclusiv de Andrei Vochin. Ultimele mutări din Superliga au ajuns şi sub lupa lui Marius Croitoru. 

"Patronii ştiu ce e mai bine pentru echipele lor şi fac alegerile în acest mod. Unii în cunoştinţă de cauză, alţii sfătuiţi, influenţaţi şi, până la urmă, fiecare alege ce crede că e mai bine pentru echipa lui. 

Nu ştiu dacă va fi bine sau va fi rău cu antrenorii străini în România. E exact acelaşi lucru la fel ca la jucători. Vom vedea, dacă pe viitor va fi ok. Din punctul meu de vedere, fiecare patron poate să facă alegerile pe care şi le doreşte", a mai spus Marius Croitoru, pentru Orangesort.ro. 

Afla mai multe despre: marius croitorumarius croitoru antrenormarius croitoru licenta promarius croitoru carnet de antrenormarius croitoru fc botosani 

viewscnt
Articole similare