Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie la limită pentru Marius Şumudică în Cupa Turciei. Gaziantep a ajuns în prelungiri cu o echipă din liga a treia

Victorie la limită pentru Marius Şumudică în Cupa Turciei. Gaziantep a ajuns în prelungiri cu o echipă din liga a treia

Stranieri

Comentarii

Gaziantep s-a impus cu scorul de 2-1 pe teren propriu în faţa formaţiei din a treilea eşalon al fotbalului din Turcia, Etimesgut Belediyespor.

Echipa lui Marius Şumudică a deschis scorul în prelungirile primei reprize, în minutul 45+3, prin reuşita fundaşului Arda Kizildag. Alexandru Maxim a început titular partida de cupă, dar a fost schimbat la începutul actului secund.

Oaspeţii de la Etimesgut au egalat surprinzător în minutul 90+1, Mehmet Han Kucuk a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

În prelungirile partidei, băieţii lui Marius Şumudică au reuşit să marcheze devreme, în minutul 93, Ilker Karakas a reuşit golul victoriei echipei lui Marius Şumudică. Astfel, echipa lui Marius Şumudică este calificată în şaisprezecimile Cupei Turciei.

În campionat, Gaziantep este pe locul 14, cu 15 puncte, la trei puncte de ultimul loc retrogradabil ocupat de Istanbul Basaksehir.

În ultima etapă de campionat, în Turcia, Şumudică a suferit un eşec usturător împotriva celor de la Kasimpaşa, scor 4-2.

Gaziantep, condusă cu 3-0 la pauză

La pauza meciului cu SK Kasimpasa, Gaziantep era condusă cu scorul de 3-0. În minutul 45+2, Alex Maxim a avut oportunitatea să reducă din diferenţă, inainte de intrarea la vestiare, din penalty.

Maxim nu a reuşit să transforme, iar scorul pauzei a fost 3-0. Şumudică a făcut schimbări în actul secund, iar echipa sa s-a apropiat de egalare, după două goluri în două minute. Gazdele au închis tabela la scorul de 4-2, în minutul 82.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepcupa turciei 

viewscnt
Articole similare