Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali mai şi iartă! Motivul pentru care patronul de la FCSB şi-a menajat unul dintre jucătorii de bază după eşecul cu Oţelul

Gigi Becali mai şi iartă! Motivul pentru care patronul de la FCSB şi-a menajat unul dintre jucătorii de bază după eşecul cu Oţelul

FCSB

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, şi-a criticat jucătorii după eşecul usturător de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 0-2.

FCSB a pierdut clar meciul de pe Arena Naţională cu Oţelul Galaţi, desfăşurat în etapa cu numărul 18 a Superligii. 2-0 a fost scorul partidei în care băieţii lui Dorinel Munteanu au dominat categoric jocul.

Patronul "roş-albaştrilor", Gigi Becali, a anunţat mai multe plecări în iarnă. Becali şi-a îndreptat nemulţumirea şi spre jucătorii de bază a echipei, precum Adrian Şut.

Titular incontestabil în formula de start a FCSB-ului, Adrian Şut a prins 64 de minute în eşecul cu Oţelul Galaţi, a fost înlocuit de croatul Damjan Djokovic.

Prestaţiile mijlocaşului în vârstă de 24 de ani au scăzut în această stagiune, faţă de sezonul trecut. În cele 16 partide jucate în acest sezon, în Superliga, Şut a marcat două goluri.

Gigi Becali a dezvăluit detalii din culise despre jucătorul său, şi a explicat problemele pe care acesta le are.

„Nu că e vedetă, el săracul are nişte probleme cu taică-su. Taică-su e bolnav. Are o boală autoimună. Nu contează asta. La el e la fel. Dacă repetă, repetă, repetă, repetă el uită, îşi mută gândul. Uită de problemele pe care le are cu tatăl lui” a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Latifundiarul din Pipera l-a sfătuit pe Şut să depună mai mult efort şi să muncească pentru a trece peste problemele sale personale.

Gigi Becali: "Asta este filosofia mea"

„Nefăcând deprindere, nemuncind, nelucrând mintea lui e la problemele pe care la are acasă. Asta este filosofia mea. Nu mă pricep la nimic, nu sunt profesionist, dar sunt profesionist în ceea ce spun Sfinţii Părinţi.

Muncă, nevoinţă şi chin. Chinuieşte-te, munceşte şi fă nevoinţă. Atunci vei avea biruinţă şi cu dracii vei avea biruinţă. Dacă nu munceşti, cum vrei să-ţi dea Dumnezeu ţie? I-a dat lui Dorinel. Ăia, săracii, nu au valoare, dar au muncit şi a venit răsplata”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becaliadrian sutfcsbotelul galati 

viewscnt
Articole similare