Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Baba Alhassan, după primele antrenamente de la FCSB: ”Am ajuns la un club mare. Poate voi primi o convocare la naţională”

Baba Alhassan, după primele antrenamente de la FCSB: ”Am ajuns la un club mare. Poate voi primi o convocare la naţională”

FCSB

Comentarii

Baba Alhassan (24 de ani) a reacţionat după primele antrenamente efectuate după transferul la FCSB. Mijlocaşul ghanez speră şi la convocarea la naţionala Ghanei.

Gigi Becali l-a transferat pe Baba Alhassan de la FC Hermannstadt. Mijlocaşul central de 24 de ani a fost cea de-a doua achiziţie a roş-albaştrilor în această iarnă.

După ce a semnat contractul cu noua sa echipă şi a efectuat primele antrenamente, Baba Alhassan a oferit şi prima sa reacţie după şedinţele de pregătire cu Thomas Neubert.

Baba Alhassan, obosit după ce a semnat cu FCSB: ”Mi-aş dori să ajung şi la echipa naţională”

Totodată, acesta speră şi la o convocare la prima reprezentativă a Ghanei, el fiind născut chiar în capitala acestui stat african, Accra.

”Sunt nou la echipă, dar nu mă simt aşa. Am fost foarte bine primit şi este o plăcere să fiu în această situaţie. Antrenamentele sunt bune, abia la început.

Este normal să fiu obosit acum. Dacă nu muncesc mult, nu mă va ajuta la jocuri. Deci am nevoie de acest tip de joc.

Am jucat la naţionala U17 şi mi-aş dori să ajung şi la echipa naţională, mai ales că am ajuns la un club mare. Cine ştie? Poate în curând voi primi o convocare (n.r. la naţionala Ghanei)”, a declarat Alhassan, pentru FCSB TV.

FCSB a plătit suma de 600.000 de euro pentru a-l cumpăra pe Baba Alhassan.

Pe lângă suma de transfer, Hermannstadt a păstrat şi 20% dintr-un viitor transfer, astfel că din suma pe care ar putea să o obţină FCSB dacă îl va vinde pe Baba Alhassan, 20% îi revin lui Hermannstadt.

Afla mai multe despre: fcsbbaba alhassanghanasuperliga 

viewscnt
Articole similare