Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CR7, out, Goncalo ”Hat-trick” Ramos in. Înlocuitorul lui Ronaldo, noul idol al lusitanilor, a luat lumina reflectoarelor. Triplă de excepţie, înainte de a-i lăsa locul în teren lui Cristiano

CR7, out, Goncalo ”Hat-trick” Ramos in. Înlocuitorul lui Ronaldo, noul idol al lusitanilor, a luat lumina reflectoarelor. Triplă de excepţie, înainte de a-i lăsa locul în teren lui Cristiano

Cupa Mondială

Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost rezervă cu Elveţia, în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Fernando Santos a luat decizia de a-l scoate din echipa de start ca urmare a controverselor din jurul acestuia din ultima perioadă. Totuşi, înlocuitorul şi-a făcut datoria cu vârf şi îndesat.

CR7, OUT, Goncalo ”Hat-trick” Ramos IN. Înlocuitorul lui Ronaldo, noul idol al lusitanilor, a luat lumina reflectoarelor. Triplă de excepţie, înainte de a-i lăsa locul în teren lui Cristiano

Cristiano Ronaldo a început meciul cu Elveţia, din faza optimilor de finală ale Cupei Mondiale, doar pe banca de rezervă.

RTP şi SIC sunt cele două posturi TV din Portugalia care au anunţat primele că starul lusitan ar începe meciul cu Elveţia pe banca de rezerve.

Selecţionerul Fernando Santos nu ar fi digerat ieşirea lui Ronaldo după înlocuirea din meciul cu echipa Coreei de Sud şi i-a luat acestuia banderola de căpitan, care a ajuns pe braţul lui Pepe, celălalt veteran al echipei lusitane.

Este pentru prima oară după Euro 2004 când Cristiano Ronaldo lipseşte din echipa de start a unui meci decisiv al echipei Portugaliei, în afara cazurilor când a fost accidentat sau suspendat.

Totuşi, în ciuda ”înfumurării” lui Cristiano Ronaldo, selecţionerul Fernando Santos s-a dovedit inspirat.

L-a introdus în echipa de start pe Goncalo Ramos, atacantul de 21 de ani al celor de la Benfica. Acesta şi-a făcut din plin datoria. A dat trei goluri şi un assist.

Tânărul jucător a deschis scorul, în minutul 17, cu un şut senzaţional la colţul scurt, care l-a lăsat fără replică pe portarul elveţienilor, experimentatul Yann Sommer.

Pepe, veteranul-căpitan al lusitanilor, şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, din centrarea excelentă a fabulosului Bruno Fernandes.

După, recitalul ofensiv al lui Goncalo Ramos a continuat. În primele minute din repriza a doua, acesta a strecurat mingea printre picioarele aceluiaşi ghinionist Yann Sommer.

În mintul 55, acelaşi Ramos a pasat decisiv şi la reuşita semnată de fundaşul stânga, Raphael Guerreiro, care a finalizat un contraatac ca la carte al lusitanilor.

Elveţia nu a mai avut putere să revină. Adversara României a fost în stare doar de un gol de onoare, semnat de fundaşul lui Manchester City, Manuel Akanji.

Portugalia a mai înscris o dată. Goncalo Ramos şi-a desăvârşit hat-trick-ul, în minutul 67. Rafa Leao a închis tabela la 6-1, scor final.

În cele din urmă, superbul atacantul al Benficăi i-a lăsat locul în teren lui Cristiano Ronaldo, în minutul 73.

În sferturile de finală, Portugalia o va înfrunta pe Maroc, sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 17:00. Naţionala africană a eliminat-o pe Spania, în optimi.

Afla mai multe despre: cm 2022cristiano ronaldoportugalia 

viewscnt
Articole similare