You are here:

Creşte focarul de coronavirus de la Manchester City. Echipa lui Guardiola a anunţat alte trei cazuri de infectare cu COVID-19

Creşte focarul de coronavirus de la Manchester City. Echipa lui Guardiola a anunţat alte trei cazuri de infectare cu COVID-19
Comentarii

Manchester City a anunţat încă trei cazuri de infectare cu noul coronavirus, cu câteva ore înaintea meciului cu rivala Manchester United, din semifinala Cupei Ligii Angliei.

Doi jucători au fost testaţi pozitiv, portarul Scott Carson şi mijlocaşul Cole Palmer, precum şi un membru al staff-ului.

La partida cu Chelsea, care a avut loc, duminică, la Londra, scor 3-1 pentru "cetăţeni", în campionat, Pep Guardiola nu a putut conta pe şase jucători, toţi infectaţi cu Sars-CoV-2.

"Angajaţii vor respecta acum o perioadă de autoizolare, în conformitate cu protocoalele Premier League şi ale guvernului britanic cu privire la carantină”, a precizat clubul din Manchester.

Cu portarul Ederson deja izolat, testul pozitiv al lui Carson o lasă pe City pentru meciul de miercuri cu Zack Steffen, care a fost titular şi la Chelsea.

Ceilalţi jucători încă în izolare sunt Ferran Torres, Tommy Doyle şi Eric Garcia. Kyle Walker şi Gabriel Jesus, care au dat rezultate pozitive în ziua de Crăciun, şi-au finalizat perioada de carantină.

Premier League a anunţat, marţi, că 40 de jucători şi angajaţi au avut rezultate pozitive pentru Covid-19 la ultima rundă de teste, mai mult decât dublu faţă de recordul anterior (18).

Partida United - City din semifinalele Cupei Ligii este programată, miercuri, de la ora 21.45, pe Stadionul Old Trafford.

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare