Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, sincer după victoria cu Mioveni: ”Băieţii ştiu că nu au jucat frumos, dar au avut noroc”

Cristiano Bergodi, sincer după victoria cu Mioveni: ”Băieţii ştiu că nu au jucat frumos, dar au avut noroc”
Comentarii

Sepsi a reuşit să câştige duelul din a 18-a etapă a Ligii 1, scor 2-0, împotriva lui CS Mioveni.

Sepsi şi-a continuat forma bună din urma venirii lui Cristiano Begodi la club, trecând cu 2-0 de Mioveni, în deplasare, în a 18-a etapă a Ligii 1.

Pentru covăsneni a fost al şaptelea meci consecutiv fără înfrângere în toate competiţiile, iar echipa se apropie uşor, uşor de locurile de play-off.

Deşi este puţin probabil ca formaţia covăsneană să prindă un loc printre primele şase, ca în ultima stagiune, echipa condusă de Cristiano Bergodi şi-a mai revenit din startul modest de campionat.

La meciul cu Mioveni, oaspeţii au luat toate punctele cu multă şansă, deschizând scorul graţie unui autogol, înainte ca Buziuc să rateze un penalty, iar Mitrea să transforme un altul.

După meci, Bergodi a recunoscut că echipa sa s-a impus cu şansă, dar a afirmat că este mulţumit de rezultat.

Cristiano Bergodi, sincer după victoria cu Mioveni

Mulţumit de rezultat, să spunem aşa. Ştiu şi băieţii că nu s-a jucat un meci aşa frumos şi atunci, cu un pic de noroc, am câştigat. Dar era foarte important rezultatul pentru noi şi astăzi a fost cel mai important lucru.

Ne vom uita bine la meci şi vom vedea ce s-a întâmplat, pentru că normal că în a doua repriză am avut şi acest noroc când au ratat penalty-ul.

Şi după când au intrat şi cei de pe bancă, s-a echilibrat meciul, pentru că, dacă nu, era greu, dar am luat penalty şi în sfârşit am câştigat.

Acum avem trei meciuri cu echipe foarte bune care se bat la play-off şi nu ne va fi uşor, începând cu Farul, care am văzut că joacă un fotbal frumos.

Gestionăm, avem un lot complet. Nu ne sperie nimic, avem trei meciuri cu echipe foarte bune, vedem unde am ajuns din toate punctele de vedere după două luni de când sunt aici”, a declarat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: bergodi reacţie sepsi mioveni 

viewscnt
Articole similare