Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, uimit de duelul cu FC U Craiova: ”Au fost mai multe contraatacuri decât în cele patru-cinci luni de când sunt aici”

Cristiano Bergodi, uimit de duelul cu FC U Craiova: ”Au fost mai multe contraatacuri decât în cele patru-cinci luni de când sunt aici”
Comentarii

Sepsi a reuşit să se impună împotriva lui FC U Craiova, scor 2-1, în ultima etapă a sezonului regular.

Ultima etapă a sezonului regular a fost deschisă cu un meci spectaculos, între Sepsi şi FC U Craiova, câştigat de gazde cu 2-1.

Oltenii au deschis rapid scorul, dar elevii lui Cristiano Bergodi au reuşit să întoarcă rezultatul până în pauză.

În a doua repriză, jucătorii lui Sepsi s-au întrecut în ratări, în special Golofca, dar au reuşit să încheie sezonul regular cu o victorie.

În urma paritdei, Cristiano Berogdi a recunoscut că a fost martor la un meci de senzaţie şi a dezvăluit că a stat la o discuţie cu Napoli înainte de meci.

Cristiano Bergodi, uimit de duelul cu FC U Craiova

Mulţumit, normal prima repriză am riscat, dar după, a doua repriză, am meritat, am avut ocazii mari. A fost un meci frumos, s-au distrat suporterii, a fost un meci greu totuşi.

Au fost mai multe contraatacuri în acest meci decât în cele patru-cinci luni de când sunt aici, dar am şi ratat multe ocazii mari.

Am jucat bine, dar repriza a doua ne-am jucat cu ocaziile, dar am ajuns acolo şi am avut trei-patru ocazii şi trebuia să dăm gol, dar în general meciul a fost bun, chiar dacă am jucat pe contraatac.

A trebuit să jucăm altceva, nu am văzut niciodată o echipă cu aşa multe spaţii la mijloc, am intrat în jocul lor.

Au fost nişte fluctuaţii în noul an, după meciul de la Botoşani am avut meciuri bune, şi azi, dar în general am avut fluctuaţii şi nu am fost constanţi în joc.

Prima parte când am venit, 10 meciuri fără înfrângere, a fost foarte bine. Putem facem un play-out foarte impiortant dacă facem ceva îmbunătăţiri.

M-am bucurat să îl văd pe Napoli şi am vorbit cu el jumătate de oră înainte lucuri, e normal, suntem doi străini aici, în România, dar mă bucur că am câştigat”, a declarat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare