Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul aflat pe lista preliminară de convocări la naţională care trebuie să nu lipsească de la viitoarele acţiuni ale României: ”Are valoare” | EXCLUSIV

Fotbalistul aflat pe lista preliminară de convocări la naţională care trebuie să nu lipsească de la viitoarele acţiuni ale României: ”Are valoare” | EXCLUSIV
Comentarii

Vineri, FRF a anunţat lista preliminară de convocări pentru stranierii români la naţională.

Edi Iordănescu se pregăteşte pentru prima acţiune a naţionalei din postura de selecţioneri şi a anunţat lista preliminară de convocări pentru stranierii români.

24 de jucători care îşi câştigă existenţa în afara ţării se află pe ”radarul” fostului antrenor de la CFR şi FCSB, câţiva dintre ei surprinzător.

”Clasicii” Niţă, Chiricheş, Răzvan Marin, Alex Maxim şi Dennis Man îşi au locul pe listă, dar şi câteva nume neaşteptate şi-au făcut apariţia.

Alex Băluţă, Denis Drăguş şi Radu Drăguşin sunt numele cele mai surprinzătoare, deşi fiecare dintre ei se află în consideraţie pe merit.

De Drăguşin la naţionala mare se vorbea încă din sezonul trecut, pe când debutase la Juventus, însă acesta a tot fost trimis la naţionala U21, din pricina lipsei experienţei.

Nici acolo apărătorul central nu prindea minutele dorite, deşi este jucătorul unuia dintre cele mai mari cluburi din lume.

După împrumutul la Salernitana, unde este titular meci de meci, Drăguşin a intrat în planurile lui Edi Iordănescu.

Fotbalistul care trebuie să nu lipsească de la viitoarele acţiuni ale României

Un fundaş de mare perspectivă, Andrei Vochin consideră că jucătorul merită să fie convocat, deşi s-ar putea să nu prindă aşa mult minute.

În orice caz, dacă o să continue ca până acum, Radu Drăguşin nu are cum să lipsească de la viitoarele acţiuni ale naţionalei.

Un jucător de vârsta lui, chemat la echipa naţională, nu ştii dacă va juca titular. E vorba de două meciuri amicale în momentul acesta.

Şi atunci, faptul că reprezintă un post foarte important trebuie luat aşa... în modul, că nu ştii câte minute şi la ce scor va fi băgat să joace, dacă va prinde lista finală.

E şi acesta un dacă. Dar pentru un jucător tânăr, care evoluează în Italia, în Serie A, chiar dacă joacă la ultima clasată, a mai jucat şi la Juventus un pic, a mai jucat şi la Sampdoria.

Eu cred că dacă el a fost, este acolo, are o valoarea care să-l recomande să aspire la prima echipă naţională a României”, a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: radu drăguşin 

viewscnt
Articole similare