You are here:

Cristiano Ronaldo a plâns în Portugalia - Slovenia, înainte să se termine meciul! Starul a scris istorie apoi, câteva minute mai târziu | VIDEO

Cristiano Ronaldo a plâns în Portugalia - Slovenia, înainte să se termine meciul! Starul a scris istorie apoi, câteva minute mai târziu | VIDEO

Campionatul European

Comentarii

Cristiano Ronaldo a ratat un penalty în minutul 105 al meciului Portugaliei cu Slovenia, din optimile EURO 2024, şi a izbucnit în plâns, fiind cu greu consolat de colegi. În cele din urmă, atacantul de 39 de ani a înscris, totuşi, la lovituril de departajare.

Cristiano Ronaldo a ratat un penalty la meciul Portugaliei cu Slovenia şi a izbucnit în plâns 

Starul portughez de 39 de ani a executat lovitura de la 11 metri acordată de arbitrul Daniele Orsato după un fault asupra lui Jota, însă şutul său a fost apărat de Oblak.

Imediat arbitrul a fluierat finalul primei reprize de prelungiri, iar Ronaldo a fost surprins de camere plângând în hohote.

Ratarea lui Ronaldo a venit când scorul era 0-0, iar colegii au venit în jurul său pentru a-l încuraja. 

Cristiano Ronaldo a reuşit să-şi ia revanşa la loviturile de departajare, unde slovenii au ratat toate execuţiile. 

Multiplul câştigător al Balonului de Aur a transformat primul pentru Portugalia la loviturile de departajare şi a scris istorie. Cristiano Ronaldo a marcat la al şaselea turneu EURO, totodată fiind primul gol înscris de el la Campionatul European din 2024

Ronaldo a marcat de două ori la EURO 2004, o dată la EURO 2008, de trei ori la EURO 2012 şi 2016 şi de cinci ori la EURO 2020. 

În cele din urmă, echipa naţională a Portugaliei a învins luni seara, la lovituri de departajare, scor 3-0, formaţia Sloveniei, în optimile Euro 2024, într-un meci disputat la Frankfurt. Portugalia s-a calificat în sferturi, unde va înfrunta Franţa. 

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldocristiano ronaldo portugaliaportugalia slovenia 

viewscnt
Articole similare