You are here:

Deschamps a intervenit după ce Franţa s-a calificat în sferturi cu două autogoluri şi un penalty: "Înţeleg cât de crud este pentru selecţionerul advers"

Deschamps a intervenit după ce Franţa s-a calificat în sferturi cu două autogoluri şi un penalty: "Înţeleg cât de crud este pentru selecţionerul advers"
Comentarii

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a oferit primele reacţii după calificarea în sferturile de finală ale EURO 2024.

Didier Deschamps, după Franţa - Belgia 1-0, la EURO 2024

Echipa naţională a Franţei a învins luni, la Dusseldorf, scor 1-0, echipa naţională a Belgiei, în optimile de finală ale Euro 2024. Franţa s-a calificat în sferturi cu un autogol al lui Vertonghen.

"Am jucat împotriva unor echipe care sunt obişnuite să aibă mai multă posesie, dar am făcut multe progrese în acest sens, iar adversarii noştri sunt mai precauţi faţă de noi acum. Belgia arăta destul de ofensivă pe hârtie în configuraţia lor astăzi, dar a fost prudentă în felul în care a jucat.

Este mai bine să ai mingea şi să-ţi faci adversarii să se apere. Nu am căzut în capcana lor, am făcut ceea ce trebuia să facem", a declarat Deschamps, potrivit France24.com. 

În ciuda ocaziilor pe care le-au avut de-a lungul competiţiei, francezii au marcat doar dintr-un penalty transformat de Mbappe, cu Polonia, şi au beneficiat de două autogoluri, unul cu Austria şi unul cu Belgia. 

"Suntem atât de mândri că suntem din nou în sferturile de finală. Acesta este cel mai înalt nivel şi a fost un joc foarte strâns. Înţeleg cât de crud este pentru Domenico Tedesco (n.r. - antrenorul Belgiei), dar când câştigi vrei să arăţi bucurie.

Trebuie să apreciezi fiecare moment. Nu ne vom lăsa duşi de val, dar suntem în sferturi de finală şi, evident, asta a fost important pentru noi", a mai spus selecţionerul Franţei, Didier Deschamps.

Afla mai multe despre: didier deschampsdidier deschamps frantafranta belgia 

viewscnt
Articole similare