You are here:

Profită Edi Iordănescu? Indiciul pe care Ronald Koeman l-a dat înainte de România - Ţările de Jos: "Să nu ne panicăm"

Profită Edi Iordănescu? Indiciul pe care Ronald Koeman l-a dat înainte de România - Ţările de Jos: "Să nu ne panicăm"
Comentarii

Selecţionerul Olandei, Ronald Koeman, este hotărât să nu intre în panică înaintea confruntării cu România din optimile de finală ale Euro-2024, în ciuda unei faze a grupelor dezamăgitoare în care a terminat pe locul al treilea după ce a pierdut în faţa Austriei.

Selecţionerul Ţărilor de Jos, înainte de meciul cu România

"Nu cred că vom face multe schimbări în unsprezecele de start. Nu trebuie să ne panicăm doar din cauza unui rezultat. Uneori este vorba doar de faptul că adversarii sunt mai buni", a subliniat Ronald Koeman.

"Acceptăm criticile şi vrem ca mâine să aducem bucurie fanilor. Am sentimentul că vom arăta o reacţie bună după meciul cu Austria", a adăugat Koeman, campion european ca jucător în 1988.

La înfrângerea cu Austria, scor 3-2, Koeman a trimis următorul prim 11: Verbruggen - Geertruida, De Vrij, Van Dijk, Ake - Reijnders, Schouten, Veerman - Malen, Depay, Gakpo. Au mai intrat pe parcurs: X. Simons, Wijnaldum, Van de Ven, Weghorst

Naţionala României va întâlni echipa Ţărilor de Jos, marţi, în optimile de finală ale Euro 2024, de la ora 19.00, la Munchen.Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00, după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: roland koemanronald koeman romania tarile de jos 

viewscnt
Articole similare