You are here:

Selecţionerul "a lovit" cu o ironie, după eliminarea de la EURO 2024: "Cred că a fost pană de curent în autobuzul VAR"

Selecţionerul "a lovit" cu o ironie, după eliminarea de la EURO 2024: "Cred că a fost pană de curent în autobuzul VAR"
Comentarii

Selecţionerul francez al Georgiei, Willy Sagnol, a comentat acţiunea care a dus la egalarea lui Rodri chiar înainte de pauză, la meciul cu Spania, din optimile Euro-2024. Morata era în poziţie de ofsaid şi l-a acoperit pe portarul georgian, însă poziţia sa nu a fost sancţionată de asistenţa video.

Willy Sagnol, ironic după golul egalizator al Spaniei la meciul cu Georgia

În momentul în care Rodri a şutat din marginea careului, Alvaro Morata, aflat în poziţie de ofsaid, i-ar fi obturat vederea portarului Georgiei, iar acesta nu a mai putut să intervină.

"Morata a fost clar în ofsaid", a declarat Willy Sagnol la beIN Sports. "Se poate vedea pe imagine că portarul nostru a trebuit să se mişte pentru a primi mingea. Cred că a fost o pană de curent în autobuzul VAR".

"Dacă golul olandez împotriva Franţei a fost anulat pentru că Dumfries era în ofsaid, atunci au existat de zece ori mai multe motive pentru a anula golul spaniol din această seară", a adăugat el în conferinţa de presă. "Dacă am fi intrat la pauză conducând cu 1-0, am fi avut mai multă energie în repriza a doua", a subliniat el.

Echipa naţională a Spaniei a învins duminică seara, la Koln, scor 4-1, echipa naţională a Georgiei, în optimile de finală ale turneului final Euro 2024. Spaniolii s-au calificat în sferturi, unde vor juca împotriva Germaniei.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00,  după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

Willy Sagnol, ironic după golul egalizator al Spaniei la meciul cu Georgia

Afla mai multe despre: willy sagnolwilly sagnol georgiaspania georgia euro 2024 

viewscnt
Articole similare