You are here:

VIDEO | Furios, De Bruyne i-a întors spatele jurnalistului şi a rostit un cuvânt prin care s-a răzbunat. Nu a ştiut că e filmat: "Ce este?"

VIDEO | Furios, De Bruyne i-a întors spatele jurnalistului şi a rostit un cuvânt prin care s-a răzbunat. Nu a ştiut că e filmat: "Ce este?"
Comentarii

Kevin De Bruyne (33 de ani), liderul Belgiei, a fost iritat de o întrebare care a făcut referire la generaţia de aur a belgienilor. Jucătorul lui Manchester City a rostit un cuvânt atipic, în timp ce a părăsit zona destinată media.

Kevin De Bruyne s-a supărat şi a rostit un cuvânt dur după ce i-a întors spatele jurnalistului

Echipa naţională a Franţei a învins luni, la Dusseldorf, scor 1-0, echipa naţională a Belgiei, în optimile de finală ale Euro 2024. Franţa s-a calificat în sferturi cu un autogol al lui Vertonghen.

A fost un Campionat European slab pentru belgienii lui Tedesco, întrucât au încheiat grupa pe locul secund, sub România, clasare care le-a adus Franţa în meciul de pe tabloul principal. 

La final, Kevin De Bruyne a comentat eliminarea în faţa Franţei. 

"O greşeală în planul nostru de joc? Când dai Franţei mult spaţiu, este foarte greu să-i aperi unul la unu pe Griezmann, Mbappe sau Thuram. De aceea am decis să renunţăm puţin. Nu am acordat prea multe şanse. A fost un plan bun până la cinci minute de la final”, a spus mijlocaşul belgian. 

Apoi, un reporter a cerut o justificare e eşecului generaţiei de aur a Belgiei, iar De Bruyne a oferit replica: „Ce este o generaţie de aur?”

Reporterul a continuat: „A voastră!”, iar De Bruyne a răspuns: „A noastră? Şi spuneţi că Franţa, Anglia, Spania şi Germania nu au o generaţie de aur? Bine, mulţumesc”.

De Bruyne a părăsit microfonul, iar abătut şi furios a rostit cuvântul "stupid", fără să-şi dea seama că este filmat. 

Afla mai multe despre: de bruynede bruyne franta belgiafranta belgia euro 

viewscnt
Articole similare