adplus-dvertising
You are here:

Cristiano Ronaldo e bun de plată. Ce amendă a primit starul portughez după ce i-a spart telefonul unui fan în luna aprilie

Cristiano Ronaldo e bun de plată. Ce amendă a primit starul portughez după ce i-a spart telefonul unui fan în luna aprilie

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Fostul atacant al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a fost sancţionat de Federaţia Engleză de Fotbal (FA) cu o suspendare de două meciuri şi cu o amendă de 55.000 de euro, pentru că a dat de pământ cu telefonul mobil al unui fan.

După o înfrângere în Premier League pe 9 aprilie împotriva lui Everton, Cristiano Ronaldo a dat de pământ telefonul mobil al unui fan în timp ce mergea spre tunelul vestiarului.

După cum a explicat federaţia, într-un comunicat, Cristiano Ronaldo a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse, acelea de comportament impropriu şi violent.

Decizia FA vine într-un moment în care Cristiano Ronaldo şi-a reziliat contractul cu Manchester United, astfel încât, dacă nu va mai juca în Anglia, nu va mai executa pedeapsa cu suspendarea.

Pe 9 aprilie, când "diavolii roşii" tocmai pierduseră cu 1-0 în faţa lui Everton, un videoclip care a devenit viral îl înfăţişa pe portughez lovind mâna unui adolescent în timp ce se îndrepta spre vestiar.

Jucătorul a cerut scuze în aceeaşi seară pe contul său de Instagram.

viewscnt
Articole similare