Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, primele goluri din acţiune la Al Nassr. L-a făcut de râs pe portarul advers, iar spectatorii au strigat la unison: ”SIUUU” | VIDEO

Cristiano Ronaldo, primele goluri din acţiune la Al Nassr. L-a făcut de râs pe portarul advers, iar spectatorii au strigat la unison: ”SIUUU” | VIDEO
Comentarii

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a reuşit să spargă din nou gheaţa la Al Nassr, iar de această dată a marcat şi primele goluri din acţiune la formaţia saudită.

Update

În repriza a doua, Cristiano Ronaldo a mai marcat două goluri, în minutele 53, din penalty, şi 61, desăvârşindu-şi astfel ”poker-ul”, iar Al Nassr s-a impus cu scorul de 4-0.

În total, portughezul ce a împlinit recent 38 de ani are cinci goluri în patru meciuri la Al Nassr.


Cristiano Ronaldo, primele goluri din acţiune la Al Nassr. L-a făcut de râs pe portarul advers | VIDEO

Al Nassr a întâlnit-o, în deplasare, pe Al Wehda, în etapa a 16-a din campionatul Arabiei Saudite. 

Meciul a fost sub semnul echilibrului până când în scenă a intrat Cristiano Ronaldo.

Mai întâi, a ieşit în evidenţă cu o lovitură liberă, dar execuţia sa a fost deviată de zid în corner.

În minutul 21, Ronaldo a dat primul său gol din acţiune la Al Nassr. În etapa trecută, contra lui Al Fateh, lusitanul a marcat din penalty.

Astfel, în acest meci, ”şeptarul” portughez a prins un şut superb, pe jos, pe colţul scurt, acolo unde regula zice că ”este vina portarului”.

În minutul 40, Cristiano Ronaldo a reuşit ”dubla”, cu o execuţie în care l-a făcut de râs pe portarul advers, căruia i-a dat mingea printre picioare.

Prin urmare, meciul dinte Al Nassr şi Al Wehda pare rezolvat încă de la pauză, datorită valorii şi experienţei cvintuplului Balon de Aur.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoal nassr 

viewscnt
Articole similare