Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua ar fi refuzat o propunere în valoare de 100 de milioane de euro din partea unor investitori! Becali se amuză: ”Mai bine să vină la mine, le dau cu 10”

CSA Steaua ar fi refuzat o propunere în valoare de 100 de milioane de euro din partea unor investitori! Becali se amuză: ”Mai bine să vină la mine, le dau cu 10”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a amuzat în direct pe seama rivalilor de la CSA, după ce a auzit că ar fi refuzat o investiţie de 100 de milioane de euro.

CSA Steaua se află în prezent în Liga 2 şi nu are drept de promovare din pricina Legii Sportului, care interzice orice echipă întreţinută de stat în Liga 1.

Din această cauză, cei de la CSA sunt nevoiţi să găsească un investitor privat care să preia echipa, însă şefii clubului nu vor să renunţe la echipă.

Cei de la MApN vor să păstreze controlul asupra Stelei şi ar fi refuzat o ofertă de 50-100 de milioane de euro, venită din partea unor investitori americani.

Întrebat despre posibila investiţie de la rivală, Gigi Becali a izbucnit în hohote de râs, mai ales auzind sumele vehiculate.

Latifundiarul a glumit că, dacă tot ar avea americanii 100 de milioane de cheltuit, să îi dea lui 10 pentru locul în Liga 1 al FCSB-ului şi restul Stelei pentru brand şi să fuzioneze cele două echipe.

Becali se amuză pe seama rivalilor de la CSA Steaua

Mă faci să râd! Prietenul meu, dar ce să fac, dacă el a zis? Nu pot să zic nimic, doar să râd. Eu am înţeles că 50 sau 100 (n.r. de milioane de euro).

Nu vreau să comentez ce zice Piţurcă, e prietenul meu. Nu vreau să îl supăr. Să investeşti la ce? Ce să iei? E echipă de amatori, nu o lasă legea să facă fotbal profesionist!

Ei se distrează acolo, ei cheltuie banii publici. La amatori asta înseamnă, distracţie! 

Vine unul şi dă 100 de milioane de euro pe distracţie. E posibil să vină un american şi să dea 100 de milioane de euro la distracţie.

Ei trebuie să cedeze echipa, sunt obligaţi. Mai bine să vină la mine, le dau eu cu 30, sau cu 10 fără jucători, să îi dea 90 pe brand lui Ciucă, să-mi dea mie 10, le dau echipa în Divizia A, să ia brandul cu 90, care nu face nici 100.000.

Să mă contacteze pe mine dacă chiar au americanii ăştia...”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare