Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă un transfer finalizat de Dinamo! Fotbalistul crescut de Marseille a semnat oficial cu ”câinii”

OFICIAL | Încă un transfer finalizat de Dinamo! Fotbalistul crescut de Marseille a semnat oficial cu ”câinii”
Comentarii

Baptiste Aloe a semnat oficial cu Dinamo, a confirmat clubul joi.

Dinamo a confirmat oficial transferul lui Baptiste Aloe, jucător ce se afla deja în probe la club de mai multe zile.

Fundaşul central de 27 de ani este liber de contract încă din august, după despărţirea de Arouca, din prima ligă portugheză.

Francezul a fost crescut de Marseille, pentru care a disputat şi 15 partide, şi a mai trecut şi pe la Valenciennes şi Beerschot, din prima ligă belgiană.

Joi, Dinamo a confirmat oficial venirea jucătorului, pe pagina oficială de Facebook.

Încă un transfer finalizat de Dinamo

Fundaşul central francez Baptiste Aloé, 27 de ani, ultima oară la clubul portughez Arouca, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook.

Format la Academia Olympique Marseille, Baptiste Aloé a jucat în Ligue 1 pentru echipa franceză (14 meciuri / un gol) şi în National (al treilea eşalon) pentru formaţia secundă a celor de la OM.

Baptiste Aloé a fost convocat la reprezentativele U18 şi U21 ale Franţei şi a mai jucat în carieră pentru Valenciennes (Franţa), Beerschot (Belgia) şi Arouca (Portugalia).

19 este numărul oficial de joc al lui Batista Aloé la Dinamo Bucureşti. 27 de ani are Batista Aloé, fiind născut pe 29 iunie 1994 în localitatea franceză La Ciotat.

Bine ai venit la Dinamo Bucureşti, Baptiste Aloé!”, se arată în mesajul transmis de Dinamo.

Aşadar, Baptiste Aloe devine al 12-lea jucător adus de Dinamo în această iarnă.

În actuala perioadă de mercato, ”câinii” i-au mai transferat pe Alin Buleică, Mariu Tomozei, Thomas Chesneau, Balthazar Pierret, Igor Jovanovic, Răzvan Patriche, Antoni Ivanov, Cristiano Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar şi Desire Azankpo.

Baptiste Aloe va avea şansa de a debuta oficial pentru Dinamo în următoarea etapă, în deplasarea de foc de la FC Botoşani, de pe 7 februarie. Partida va putea fi urmărită în direct pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: baptiste aloe 

viewscnt
Articole similare