Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ce echipă ţine Adrian Mazilu, noua ”perlă” a lui Gică Hagi. ”Sper să ajung şi eu acolo!”

Cu ce echipă ţine Adrian Mazilu, noua ”perlă” a lui Gică Hagi. ”Sper să ajung şi eu acolo!”

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul lateral al Farului Constanţa, Adrian Mazilu (17 ani), este una dintre revelaţiile actualului sezon al Superligii.

În acest sezon, Adrian Mazilu a reuşit să marcheze trei goluri în Superligă, în nouă jocuri, şi a reuşit să atragă atenţia multor cluburi importante ale Europei.

Adrian Mazilu ţine cu Barcelona, dar se vede în Premier League

Noul pariu al lui Gică Hagi a recunoscut că este fan al echipei Barcelona, formaţie pe care o urmăreşte încă de când era mic. 

Talentatul fotbalist a declarat că şi-ar dori să joace pentru Barcelona, într-o bună zi, însă, în acelaşi timp, s-ar vedea jucând şi în Premier League, pe care îl consideră un campionat mult mai atractiv decât La Liga.

Echipa mea preferată este Barcelona. Mă uit la ei de când sunt mic. Mă uit în continuare la ei. Îmi place stilul lor de joc, pentru că au un joc tactic foarte bun. Este o echipă tânără, dar şi cu jucători foarte experimentaţi. Sper să ajung şi eu acolo, cândva. Doamne-ajută!

Messi este idolul meu. Îmi cumpăram toate tricourile cu Messi. Le purtam afară, dar şi în casă. Sper să-i calc pe urme.

Nu am mers la niciun meci al Barcelonei, dar sper să merg pentru că au un stadion şi o atmosferă foarte frumoasă.

”Se joacă cu o intensitate mai mare în Premier League”

(n.r. - unde se vede peste 10 ani) M-aş vedea prin Premier League. Acolo îmi doresc. Barcelona este echipa mea preferată, vreau să ajung şi eu acolo, dar îmi place mai mult în Premier League. Se joacă mai bine, mai dur, cu intensitate mai mare”, a declarat Adrian Mazilu, într-un interviu acordat pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: adrian mazilugica hagifarulbarcelonamessi 

viewscnt
Articole similare