You are here:

CULISE | Schimbă din nou: antrenorul principal, OUT! Ce se întâmplă acum la FCSB

CULISE | Schimbă din nou: antrenorul principal, OUT! Ce se întâmplă acum la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB va schimba din nou antrenorul principal. Leo Strizu, tehnicianul care-l acoperea pe Mihai Pintilii cu licenţa PRO, va fi îndepărtat de pe bancă. Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit că acesta este motivul real pentru care Leo Strizu nu a fost luat în cantonamentul echipei din Turcia.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit la Orange Sport că Leo Strizu nu e sigur de postul de antrenor principal în acte şi de aceea nu a fost luat în cantonamentul echipei. "Roş-albaştrii" au plecat în Turcia să pregătească a doua parte a sezonului.

"A fost". Leo Strizu, OUT! FCSB caută din nou antrenor. MM: "Când vom decide, vom anunţa" | EXCLUSIV

Leo Strizu a fost adus din nou în lumină la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică. Decizia de al păstra pe Mihai Pintilii ca antrenor principal al FCSB a atras, de nevoie, numirea lui Strizu ca "principal" în acte, acesta fiind deţinător de licenţă PRO UEFA, care-i lipseşte lui "Pinti".

FCSB a făcut valuri cu decizia de a-l lăsa acasă pe Leo Strizu, antrenorul principal din acte care n-a fost luat în cantonamentul din Turcia. În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a explicat că decizia a venit ca urmare a faptului că viitorul lui e incert.

Echipa lui Gigi Becali caută din nou antrenor şi Mihai Stoica a spus că Leo Strizu "a fost" antrenorul principal din acte al FCSB.

"A fost. Nu ştim, în momentul ăsta, dacă va mai fi tot el. Nu ştim dacă el va continua. Nu cred că poate cineva să ne oblige să luăm antrenorul cu noi, dacă nu ştim dacă el va mai continua. Nu se ştie dacă va mai fi el în continuare!

Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă el nu va mai fi? Asta căutam acum. Sunt şi alte probleme la momentul ăsta. Când vom decide, vom anunţa, când noul antrenor va ajunge la echipă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

"Îţi trebuie în pregătire? Nu! Îţi trebuie pe bancă". Situaţia lui Leo Strizu, comentată la Orange Sport

FCSB l-a lăsat acasă pe antrenorul-paravan, Leo Strizu, omul care-l acoperă pe Mihai Pintilii cu licenţa PRO în mandatul de anternor principal al "roş-albaştrilor". Invitat la Orange Sport, Viorel Moldovan a comentat situaţia din jurul lui Leo Strizu.

Viorel Moldovan a spus că FCSB n-are nevoie de licenţă PRO în Turcia, la pregătire: "Îţi trebuie anternorul cu licenţă PRO în Antalya? În pregătire? Nu, îţi trebuie pe bancă. De ce să-l mai duci în cantonament? Faci nişte cheltuieli... De ce îţi trebuie? Şi aşa se ştie că Pintilii face totul", a spus Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: leo strizu fcsbleo strizu antrenor fcsbfcsb antrenor leo strizuleo strizu antrenormihai stoica leo strizu 

viewscnt
Articole similare