Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat Ion Ţiriac calificarea Simonei Halep în careul de aşi la Wimbledon. Motivul pentru care nu va merge la o eventuală finală a româncei

Cum a comentat Ion Ţiriac calificarea Simonei Halep în careul de aşi la Wimbledon. Motivul pentru care nu va merge la o eventuală finală a româncei

Simona Halep

Comentarii

Ion Ţiriac a comentat parcursul Simonei Halep la WImbledon, acolo unde a ajuns în semifinale, după ce a trecut de americanca Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-4.

Cum a comentat Ion Ţiriac calificarea Simonei Halep în careul de aşi la Wimbledon. Fostul mare jucător nu va merge la o eventuală finală a româncei

Fostul tenismen Ion Ţiriac a afirmat, miercuri, că Simona Halep ar trebui teoretic să câştige turneul de la Wimbledon.

El a precizat că nu va merge la finală, chiar şi în cazul calificării româncei, deoarece nu acceptă faptul că organizatorii nu i-au lăsat să participe pe sportivii din Rusia şi din Belarus.

”Am auzit că a câştigat, trebuie s-o felicităm toţi. Pe hârtie, e de departe cea care trebuie să câştige turneul. Nu cred că poate să o bată nimeni. Poate doar să piardă singură.

Nu, nu mă duc la finală. Nu mă duc nu pentru Simona, că m-aş duce cu plăcere,  dar nu sunt de acord cu faptul că nu i-au lăsat pe ruşi şi pe bieloruşi să joace. N-au nicio vină, nu vrem război niciunul dintre noi, nici ei, dar n-au nimic cu sportivii.

Simona, pe hârtie, nu are adversar, dar să nu cumva să-l piardă, s-a mai întâmplat”, a declarat Ion Ţiriac, după calificarea Simonei Halep în careul de aşi de la Wimbledon.

Afla mai multe despre: simona halepion tiriac 

viewscnt
Articole similare