adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a fost surprins Mihai Rotaru după ce a băut whiskey tot meciul. Patronul lui U Craiova a făcut spectactol în tribune | VIDEO

Cum a fost surprins Mihai Rotaru după ce a băut whiskey tot meciul. Patronul lui U Craiova a făcut spectactol în tribune | VIDEO
Comentarii

Mihai Rotaru a trăit intens derby-ul cu FCSB, în compania unui pahar de whiskey din care a băut constant.

În prima etapă din play-off, Universitatea Craiova a avut derby cu FCSB, pe Arena Naţională. Mihai Rotaru a ţinut neapărat să asiste la acest meci şi a avut în lojă câţiva invitaţi importanţi.

Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova a trăit foarte intens partida, a stat aproape numai în picioare şi a consumat constant dintr-un pahar de whiskey.

Mihai Rotaru a făcut spectacol la FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova a atras în tribune şi foarte multe personalităţi. Inclusiv Mihai Rotaru a ţinut să-şi încurajeze echipa din tribune.

Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova a avut în loja sa mai mulţi invitaţi cu nume, precum Gică Craioveanu, Sorin Cârţu, Mihai Bobonete sau Ionuţ Stroe - fost ministru al Sportului.

Mihai Rotaru n-a avut stare şi a urmărit aproape tot meciul în picioare.

Omul de afaceri şi-a trăit momentele cu un pahar de whiskey în mână, din care a băut pe tot parcursul meciului.

La faza din care Markovic a deschis scorul, în minutul 32, a fost o explozie de bucurie în loja Universităţii Craiova.

Mihai Rotaru a trăit la fel de intens şi o ratare a lui Andrei Ivan, din prima repriză. Omul de afaceri s-a ”ascuns” în spatele scaunului de ciudă că mingea n-a intrat în poartă.

La fel de mult a suferit şi când Edjouma la marcat golul egalării, în minutul 66.

La final, istovit de trăirile pe care le-a avut în timpul meciului, Mihai Rotaru a aplaudat fără energie şi a părăsit destul de supărat stadionul. Mai ales că echipa sa putea obţine o victorie importantă în derby-ul cu FCSB.

FCSB - Universitatea Craiova 1-1, în prima etapă din play-off

FCSB a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa CS Universitatea Craiova, în primul meci din prima etapă a play-off-ului Superligii

Oaspeţii au deschis sorul în minutul 32, când Jovan Markovic a trecut prin diâribling de patru jucători bucureşteni şi l-a învins pe Târnovanu.

FCSB a avut un gol anulat în minutul 45, la Edjouma, după ce Iulian Cristea l-a faultat pe Screciu.

Egalarea a venit însă în minutul 66, când Edjouma a înscris din centrarea lui Radunovic. Şi Craiova a avut un gol anulat, în minutul 79, când reuşita lui Koljic nu a fost validată pentru un ofsaid.

viewscnt
Articole similare