Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat CFR Cluj la posibilitatea ca meciul cu FCSB să fie condus de Istvan Kovacs! EXCLUSIV

Cum a reacţionat CFR Cluj la posibilitatea ca meciul cu FCSB să fie condus de Istvan Kovacs! EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj rezistă pe primul loc al Ligii 1, chiar dacă FCSB a reuşit să reducă distanţa. Ultima etapă a play-off-ului le aduce faţă în faţă pe cele două rivale, iar actuala campioană a fost întrebată dacă Istvan Kovacs ar fi o delegare inspirată.

CFR Cluj, despre posibilitatea ca meciul cu FCSB să fie condus de Istvan Kovacs

Ultimul meci dintre cele două pretendente la titlul Ligii 1, în care FCSB s-a impus cu 1-0, s-a lăsat cu nemulţumiri din partea lui Dan Petrescu. "Bursucul" s-a plâns că Susic a fost eliminat eronat de Istvan Kovacs, ca mai apoi să fie contrazis de Cristi Balaj, care a susţinut că decizia a fost corectă. 

Apoi, Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan, a ajuns în colimatorul lui Dan Petrescu, după remiza din meciul caritabil cu Dinamo Kiev. În cele din urmă, antrenorul a recunoscut că e posibil să se fi înşelat în privinţa lui Istvan Kovacs. 

Sunt şanse ca în ultima etapă, FCSB şi CFR Cluj să joace cu titlul pe masă, la Buzău, iar arbitrul delegat să fie Istvan Kovacs. 

Preşedintele lui CFR Cluj nu se opune unei astfel de delegări. 

"Noi nu avem nicio problemă. Noi avem în continuare încredere. Până la urmă, dorim un arbitraj fără greşeli", a declarat Cristi Balaj pentru Orange Sport. 

De asemenea, oficialul campioanei a dezvăluit ce propunere a avut din partea FCSB. Echipa antrenată de Gigi Becali a dorit o brigadă din străinătate la meciul cu CFR Cluj, dar Cristi Balaj nu şi-a dorit acest lucru. 

"Eu am fost împotriva ideii arbitrilor străini şi când eram arbitru, şi la TV. Am avut încredere în arbitrii români şi nu aş vrea din nou presiune artificială împotriva brigăzii de la acest meci", a mai spus preşedintele lui CFR Cluj. 

  • Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 51 de puncte, 2. FCSB – 49, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul – 28, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: fcsb cfr clujistvan kovacscristi balajdan petrescu 

viewscnt
Articole similare