You are here:

Cum a reacţionat Marius Şumudică în momentul în care a fost întrebat despre mesajele tăioase afişate la Rapid - Dinamo

Cum a reacţionat Marius Şumudică în momentul în care a fost întrebat despre mesajele tăioase afişate la Rapid - Dinamo

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a vorbit despre bannerele afişate de Peluza Nord Rapid în derby-ul cu Dinamo, ce îl vizau în mod direct.

La mijlocul reprizei secunde a derby-ului din etapa a şasea dintre Rapid şi Dinamo, Original, o facţiune din Peluza Nord Rapid, a afişat mai multe mesaje ce făceau referire la nişte  declaraţii făcute de Marius Şumudică în trecut.

"Eu nu pot antrena Rapidul în liga a II-a / Pentru că am o carieră în spate", a fost primul mesaj dinspre peluză, iar lovitura decisivă a venit în minutul 70: "Rapidistul Şumudică a murit", a fost al doilea mesaj afişat de galerie, cu referire tot la o declaraţie din trecut a noului antrenor din Giuleşti.

Marius Şumudică îşi cere scuze faţă de suporteri: ”Dragostea de Rapid te mai face să greşeşti”

”Eu azi noapte am dormit două-trei ore, de fapt de două nopţi se întâmplă lucrul ăsta, pentru că este ceva ce am aşteptat (n.r. numirea în funcţia de antrenor a Rapidului) şi uite că s-a întâmplat, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul finanţatorilor...

Referitor la acele bannere, îmi cer scuze suporterilor dacă în anumite momente am greşit faţă de ei, pentru că dragostea faţă de Rapid te mai face să greşeşti.

Au fost nişte mesaje scoase din context din nişte declaraţii pe care eu le-am făcut la un moment dat.

Aici suntem o familie. Ce le pot transmite suporterilor, din punctul meu de vedere nu am o problemă cu absolut nimeni”, a spus Marius Şumudică, la conferinţa de presă în care a fost prezentat la Rapid.

 

Afla mai multe despre: superligarapid 

viewscnt
Articole similare