Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Şumudică la gestul deplasat al lui Săpunaru la adresa lui Lobonţ: ”A preferat să se ridice de unul singur”

Cum a reacţionat Şumudică la gestul deplasat al lui Săpunaru la adresa lui Lobonţ: ”A preferat să se ridice de unul singur”

Rapid

Comentarii

Căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru (40 de ani), a avut o reacţie inadecvată la adresa antrenorului său, Bogdan Lobonţ (46 de ani), după eşecul cu Craiova.

Rapid a pierdut, pe teren propriu, în faţa Universităţii Craova, scor 1-2, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Superligii României.

Pentru olteni au marcat Andrei Ivan (30) şi Alex Creţu (90+6), în timp ce pentru giuleşteni a punctat Borisav Burmaz (77).

Golul care a aruncat Giuleştiul în aer a fost dar chiar în ultimele momente de joc. Decepţionaţi total, rapidiştii nu au mai avut puterea nici măcar reacţioneze în vreun fel.

Jucătorii au căzut la gazon. Antrenorul Bogdan Lobonţ a intrat pe teren şi a încercat să-şi îmbărbăteze elevii, însă s-a lovit de refuzul lui Cristi Săpunaru.

Tehnicianul Rapidului a vrut să-l ajute pe fundaşul-căpitan să se ridice, dar cel din urmă a refuzat gestul făcut de Lobonţ.

Cum a explicat Şumudică reacţia lui Săpunaru: ”Pe fond de nervozitate”

Marius Şumudică, fost jucător şi antrenor, a comentat reacţia negativă pe care a avut-o Săpunaru la adresa lui Lobonţ.

”În primul rând, eu consider că pe fondul ăla de nervozitate… Îl ştiu foarte bine pe Săpunaru, am lucrat cu el şi în Turcia trei ani, mi-a fost la Astra, am trăit momente extraordinare împreună. 

E profesionist, nu ar face niciodată un asemenea gest în faţa camerelor. Spun că a fost interpretat la maximum în media. Fără să-i iau apărarea lui Lobonţ sau lui Săpunaru…

Aşa a simţit el, să se ridice singur. A preferat să se ridice de unul singur. E un moment de joc care se întâmplă. N-a fost o mână întinsă de Lobonţ pe care Săpunaru s-o refuze”, a declarat Şumudică, potrivit Fanatik.

Nu este primul gest de sfidare al jucătorilor de la Rapid faţă de antrenor. Lobonţ a mai păţit la fel cu Krasniqi, în timp ce Bergodi a trebuit să se descurce cu nervii lui Papeau şi Braun.

Afla mai multe despre: rapidbogdan lobontcristi sapunarumarius sumudica 

viewscnt
Articole similare