Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a trăit Ovidiu Burcă promovarea în Superligă. ”Mă va urmări meciul ăsta. Am încercat să beau puţin alcool, dar n-am putut” | EXCLUSIV

Cum a trăit Ovidiu Burcă promovarea în Superligă. ”Mă va urmări meciul ăsta. Am încercat să beau puţin alcool, dar n-am putut” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Ovidiu Burcă a vorbit despre momentele de după finalul partidei retur din barajul de menţinere/promovare cu FC Argeş.

Deşi ”câinii” au câştigat meciul de la Bucureşti cu 6-1, returul nu a fost lipsit de emoţii pentru echipa lui Burcă. După doar 15 minute, FC Argeş conducea cu 2-0, iar visul revenirii nu mai era atât de departe pentru piteşteni.

Alb-roşii au redus din diferenţă înainte de pauză, dar dubla lui Garita din startul părţii secunde i-a băgat în şedinţă pe dinamovişti. În minutul 55, Andreias Calcan a primit al doilea galben iar promovarea a devenit doar o formalitate pentru ”câini”.

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport 1, Ovidiu Burcă a dezvăluit că, şocul promovării a fost atât de mare. încât abia după o zi a conştientizat performanţa pe care a realizat-o.

Cum a trăit Ovidiu Burcă promovarea în Superligă. ”Mă va urmări meciul ăsta. Am încercat să beau şi puţin alcool, dar n-am putut”

(n.r. Ţi-ai revenit după retur?) ”Pentru mine a fost un meci foarte greu, cred că mă va urmări foarte mult timp de acum înainte. După meci, lumea se bucura, era o euforie incredibilă. Am încerc să beau şi puţin alcool, n-am putut. Abia a doua zi, după 24 de ore am realizat ce s-a întâmplat.

( n.r. O să mai faci analiza meciului ăsta?) 100%, pentru că este un meci din care trebuie să învăţăm”, a spus Ovidiu Burcă.

Afla mai multe despre: dinamoburcă 

viewscnt
Articole similare