Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum îşi sabotează Gigi Becali echipa: ”FCSB a investit mult, au lot numeros, e linişte... până iese patronul şi aruncă nişte sume pentru anumiţi jucători”

Cum îşi sabotează Gigi Becali echipa: ”FCSB a investit mult, au lot numeros, e linişte... până iese patronul şi aruncă nişte sume pentru anumiţi jucători”

Superliga

Comentarii

Marius Niculae este de părere că FCSB are toate atuurile pentru a câştiga un nou titlu, dar mersul echipei este de multe ori sabotat chiar de patronul Gigi Becali.

FCSB a câştigat ultima oară titlul în 2015, când Gigi Becali se afla în spatele gratiilor. De atunci, omul de afaceri din Pipera a investit sume serioase, însă n-a mai reuşit să pună mâna pe trofeu. Marius Niculae este de părere că FCSB are toate condiţiile pentru a câştiga trofee, însă de multe ori intervenţia patronului afectează parcursul echipei. Fostul atacant al lui Dinamo surprinde şi spune că FCSB ar putea termina pe locul trei în acest sezon:

”Chiar dacă pleacă Dan Petrescu, eu nu cred că FCSB va câştiga campionatul. FCSB are un lot mult mai numeros şi a investit foarte mult, în comparaţie cu Dinamo, din nefericire pentru noi, dinamoviştii. Acum e şi mai multă linişte, nu mai sunt aşa dese schimbările de antrenori la ei şi asta le-a conferit această linişte. Asta până când iese patronul din nou, mai aruncă nişte sume pentru anumiţi jucători, că pleacă pe sute de milioane... Dar, din punctul meu de vedere, eu o văd favorită pe CFR  la câştigarea campionatului, iar pe poziţia a doua pe Astra. FCSB poziţia a treia.

În iarnă se pot schimba multe. Câteva întăriri la celelalte echipe şi se vor schimba datele problemei. La CFR există linişte, la Astra există linişte... iar la Steaua nu se ştie niciodată”,
a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius niculae 

viewscnt
Articole similare