Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a afectat pe Măldărăşanu anunţul plecării lui Dani Coman de la Hermannstadt: ”Le-am cerut jucătorilor”

Cum l-a afectat pe Măldărăşanu anunţul plecării lui Dani Coman de la Hermannstadt: ”Le-am cerut jucătorilor”

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (48 de ani), a tras concluziile după victoria splendidă reuşită pe terenul lui UTA Arad.

FC Hermannstadt a învins-o, în deplasare, pe UTA Arad, cu scorul de 3-1, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Superligii.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Paraschiv ’20 (penalty), ’46, ’49. Pentru UTA a înscris Micovschi ’63.

Reacţia lui Măldărăşanu, după victoria lui FC Hermannstadt pe terenul celor de la UTA Arad

La finalul partidei, Dani Coman a apărut la flash-interviu şi şi-a anunţat plecarea de la Hermannstadt.

Pe urmă, a venit şi antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu, care a analizat evoluţia echipei sale la Arad, dar a comentat şi decizia deja fostului oficial de la Hermannstadt.

"Da, aseară ne-a anunţat şi pe noi, dimineaţa la analiza video le-am spus mai departe jucătorilor, le-am cerut să joace şi pentru el. Am format această echipă împreună, plus staff-ul, patronul şi ceilalţi.

Nu e uşor, dar el vă poate spune mai multe de decizia asta. E o problemă pentru noi, le-am cerut jucătorilor că, dacă tot va pleca, să plece cu o victorie”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

Anunţul făcut de Dani Coman, după UTA - Hermannstadt 1-3

”Nu, sub nicio formă nu voi reveni, sunt fericit pentru meciul de azi. Nu am decât cuvinte de laudă pentru tot ceea ce am întâlnit la Sibiu, de la patroni la suporteri şi la oamenii cu care am lucrat. Sunt mândru de performanţele obţinute, sunt mândru că am văzut oamenii fericiţi, dar decizia este luată şi cred că este mai bine pentru toată lumea.

Nu se pune problema financiară, băieţii sunt cu banii la zi. Nu există probleme la Hermannstadt, din contră. Echipa are stabilitate din punct de vedere financiar, cred că las echipa acolo unde merită, unde îşi doresc oamenii, pentru că s-au făcut eforturi ca această echipă să continue atunci când a retrogradat.

Sunt fericit că am avut realizări la Sibiu pentru că asta e cel mai important, să rămână ceva după tine”, a declarat Dani Coman, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: marius maldarasanuhermannstadtdani comansuperliga 

viewscnt
Articole similare