Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcel Răducanu confirmă transferul lui Dennis Man. O sfertfinalistă din Champions League, ofertă de 14 milioane de euro

Marcel Răducanu confirmă transferul lui Dennis Man. O sfertfinalistă din Champions League, ofertă de 14 milioane de euro

Stranieri

Comentarii

Dennis Man e aproape de un transfer uriaş la una dintre cele mai mari formaţii ale Europei. Concret, o sfertfinalistă a acestei ediţii de UEFA Champions League, Borussia Dortmund.

Unul dintre cei doi fotbalişti români ai Parmei şi totodată unul dintre cei mai buni jucători străini din Serie B, Man a atras interesul celor de la Borussia Dortmund. Între 12 şi 14 milioane este preţul pe care şefii de pe Signal Iduna Park sunt dispuşi să-l plătească pentru internaţionalul român, anunţă GSP.

"Galben-negrii" vor să rezolve întreaga tranzacţie înainte de EURO 2024, turneu la care fostul jucător de la FCSB poate impresiona, lucru care i-ar mări cota de piaţă, un inconvenient pentru gruparea din Dortmund.

Dennis Man ar ajunge la Dortmund în contextul în care Donyell Malen şi Jadon Sancho pot face pasul către Premier League, în această vară, competiţie în care Sancho nu a reuşit să impresioneze, în prima parte a acestui sezon, în tricoul celor de la Manchester United.

Sven Mislintat, fostul director al departamentului de scouting, care îşi pregăteşte o revenire către clubul german, este omul care l-a recomandat pe Dennis Man la Borussia Dortmund.

Marcel Răducanu, singurul jucător român din istoria celor de la Borussia Dortmund, care a evoluat pentru gruparea din Bundesliga în perioada 1982 - 1988, a confirmat informaţiile legate de transferul lui Man.

Marcel Răducanu: "M-aş bucura să se transfere în Bundesliga"

"Da, am aflat şi eu că sunt negocieri. Dennis Man ar fi al doilea jucător român la Borussia, după mine. M-aş bucura să se transfere în Bundesliga, nu mai avem pe nimeni de foarte mulţi ani.

Dacă se face transferul, i-aş recomanda să vină cu încredere şi cu personalitate. Ştie cu mingea, este rapid, dar Bundesliga e un campionat greu.

Îi prinde bine faptul că are deja experienţa unui campionat străin, a jucat cu Parma şi în Seria A, unde sunt toate şansele să revină acum", a declarat fostul internaţional român, conform sursei citate anterior.

  • 11 goluri şi 5 pase decisive în 29 de partide sunt cifrele lui Dennis Man în acest sezon, în Serie B.
  • 6.500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului vândut de FCSB la Parma, în 2021

Afla mai multe despre: dennis manmarcel raducanuchampions leagueparmaborussia dortmundtransfer 

viewscnt
Articole similare