Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum putea UTA să plece cu un egal de la Sfântu Gheorghe. Liviu Ciobotariu a explicat momentul cheie. ”Am rămas fără cuvinte. Îmi venea să râd”

Cum putea UTA să plece cu un egal de la Sfântu Gheorghe. Liviu Ciobotariu a explicat momentul cheie. ”Am rămas fără cuvinte. Îmi venea să râd”

Superliga

Comentarii

Ciobotariu, antrenorul echipei Sepsi OSK, recunoaşte că elevii săi au câştigat cu noroc luni seara, în meciul cu UTA, scor 1-0, însă este mulţumit că formaţia sa a rămas neînvinsă şi este echipa cu cele mai puţine goluri primite în Superligă.

Sepsi a dat lovitura în al treilea minut de prelungire, dar a avut mare noroc la faza următoare. Ninaj nu a sărit la cap la o pasă a unui jucător arădean, Albert Stahl a rămas singur cu Niczuly, însă nu a reuşit să-l lobeze pe portarul echipei lui Ciobotariu.

La flash-interviul de după meci, antrenorul lui Sepsi a dezvăluit că, Stahl ar fi strigat ”las-o”, iar Ninaj a crezut că indicaţia ar fi venit de la unul dintre coechipierii săi.

”Am rămas fără cuvinte. Îmi venea să râd”

”Am avut mult de suferit în această seară. Veneam după ratarea calificării în grupele Conference League, o dezamăgire. Sunt foarte bucuros că am reuşit să câştigăm chiar dacă, trebuie să recunosc, am câştigat cu noroc, pentru că UTA ne-a pus probleme mari astăzi. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au luptat, au muncit, au crezut în rezultat. Au apărut, pe fondul unei oboseli mentale şi fizice, greşeli care ne puteau costa. Dar aveam nevoie de puncte.

Le-am spus şi jucătorilor că nu mă interesează cum câştigăm, dacă jucăm frumos sau nu. La ultima fază am rămas fără cuvinte, chiar îmi venea să râd, dar am avut noroc. Brani (Ninaj) mi-a spus că i-a strigat cineva „las-o”, în română, şi e clar că nu au fost Niczuly sau Ciobotariu, deci nu putea fi decât Stahl”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare